Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fenerbahçe'nin yerli kalitesi bizde yok bu arada. Yabancı kuralı en az Fener'e koyar çünkü net olarak 11'e yazacakları 5-6 adam (Altay, Serdar, Nazım, Ozan, İrfan, Mesut) var zaten. Ama biz yabancı alamazsak bitmişiz demektir. O yüzden getirirler.
Muahahahahahhahahahahahahahahahsjs

Hepsi cöp

Fener'in kadronun neresi iyi ya yaşlı kadro bu seneyi bile çıkaramadı seneye hiç şansları yok. Tek sezonluk takım kurdular oda başarılı olamadı seneye tüm ipler bizde olacak yeter ki gerekli hamleler gelsin.

fener her türlü avantajlı olacak önümüzdeki sene.

sınır gelirse dediğin gibi yerlileri bizden iyi.

sınır gelmezse de avantajı var çünkü gs ve bjk giden oyuncular sebebiyle kadroları yenilemek durumunda. fener'in oyuncuları kontratlı. kadro dağılmayacak. eksikleri kapatırlarsa önümüzdeki senenin favorisi onlar.
Fener'e isterlerse Ronaldo ile İbra'yı getirsinler yine de benim için asla favori olamazlar. Adamlar loser oğlu loser. Şampiyonluk bizimle Beşiktaş arasında devam gider gelir yine. Forvet yok falan diyorlar da kadroya bakılsaydı bu sene bile rahatlıkla şampiyon olurlardı bence. Moral olarak bitikler bitik.

Ama işte yerlileri bizden daha iyi senin de benim de belirttiğimiz gibi. Eğer sınır gelirse en rahat kulüp onlar. Bu yüzden ezbere yorum yapmak yanlış olur.

Donk yerine alpaslan iyi olur ne yazıkki artık yabancı kontejyanı belamız var

alpaslan'a imza, menajer parası verene kadar emin'i kazanıp donk'u maç başı kontratla tutmayı tercih ederim. gereksiz bir transfer.

Bu sene Donk'un 6 numara oynadığı maçı hatırlıyorum.
Alpaslan'ı Donk yerine yedek olarak tutmak lazım bence.
Hem stoper yedeği olur , hem de çok çok eksik olursa , o bölgeyi yedekler.

Fb eski şampiyonluklaer mevzusu hala açıklanmadı. Gidişat olumlu haber çıkacağı yönünde. Bu kadar uzaması hayra alamet değil

Muahahahahahhahahahahahahahahahsjs

Hepsi cöp
Hiçbiri çöp değil. Fener çöp. Şu yerlileri Şenol Güneş gibi master alanı futbolcu gelişimi olan birine versen uçurur misal. Ki bizde kim var mesela o söylediğin oyunculardan daha iyi oynayacak? Taylan mesela Ozan'dan daha mı iyi? Veya Okan Kocuk Altay'dan daha mı iyi? Emre Kılınç İrfan'dan daha mı iyi? Belki yakınlardır birbirlerine ama asla Emre İrfan'dan daha iyi diyemez kimse. Onun dışında Emre Akbaba sağlıklı bir Mesut'tan daha mı iyi. Stopere örnek vereceğim de bizde Serdar kadar oynayacak yerli stoper yok. Yani anlayacağın Fener'in sorunu yabancıları, bizim de asıl sorunumuz yerlilerimiz.

Bu rixo kolpa mıydı hatırlamıyorum da Haluk Yürekli'den önce paylaşmışlar Alpaslan'ı

Donk ve Muslera yüz yıldır Türkiye'de. Vatandaşlık alamıyorlar mı

M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aytaç, Alparslan, Akbaba'nın yabancı versiyonu gibi boş-beleş isimlerle takımı dolduracaklar yine.

Bu rixo kolpa mıydı hatırlamıyorum da Haluk Yürekli'den önce paylaşmışlar Alpaslan'ı

Kolpa değil gibi.
4C494F4F-674B-42E2-8CAF-7F704EFFF9EA.webp

Şu Mehmet Özcan'da bir türlü gelemedi yıllardır geldi gelecek diye diye. Yerli mevzusu 8+3 ise bu isimler mantıklı olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt