Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Omer Bayram Emre Akbaba Sener Ozbayraklı nın gıtmesı lazım takıma Saracchı Onyekuru Mostafa Mohammed Halıl Gedson bazılarının bonservısı alınmalı bazılarını satın alma opsıyonlu kıralamalıyız takıma 10 numara sart.

Henüz yönetim belli olmadığı için fazla bir beklenti içinde olmamakta fayda var. Seçimden sonra transfer felan derken ağustos olur eğer gelen yönetimin bir hazırlığı yoksa tabi.

Fatih hocadan başkasını getirmezler takımın başına, kimse o riske mevcut koşullarda kolay kolay girmez. Fatih hoca ile devam dersek Gedson bir ihtimal kalırsa bu oğlanın etrafına onu anlayacak oyuncular lazım. Bir çok maçta uyuz olduğum bir konu, adam pas atmak için etrafına baka baka dönüyor kimsede hareket yok, pası alan geri Gedsona atıyor. Ofansif gücü yüksek, gezen oyuncular lazım.

Mesela Espanyol takımı La Liga 2'de şampiyon oldu, takımda etkili olan oyuncular Raul de Tomas (20 milyon euroya geldi), Javi Puado (kendi alt yapısından ve Adrien Embarba (10 milyon euroya geldi). Düşünün böyle takımlar bile bu rakamlara oyuncu alıyor.

İmkan olsa Espanyol takımından Javi Puado (lw/rw/cf) ve Adria Pedrosa (lb) almaya çalışırdım. Espanyol alt yapısından, İspanya u21 takımının banko oyuncuları ve bu sezon müthiş geliştiler. Bu ikisi beraber komple sol kanadı beraber oynuyor.

Bunlar gibi ne oyuncular var Avrupa'daki birinci ve ikinci liglerde.

Fakat yönetim yok ve içimden geçen bir ses diyor ki yine her sezon olduğu gibi aynı isimlerin peşinden transfer için koşacağız. Bu takıma genç oyuncular lazım hemde mümkünse kendi alt yapımızdan. Hakkımızda hayırlısı olsun.
haklısın ama çok para meretler , İspanyol genç topçular çok iyi

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Diagne kuşların topçusu olsa 15-20milyonlar havada uçuşuyordu.. bize gelince çingene pazarlığı anasını satayım..

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Yedek klubemiz sağlam olmalı,yedek klubemiz de zaten 1 ton oyuncu var diyenler onların hepsi boş sadece isimleri var,onların kimseye faydası olmadı ;
O yüzden

Halil akbunar,Alparslan öztürk,Efecan Karaca,Rodellega alınmalı

Iddaa ediyorum Rodellega hayali kahraman Falcao'dan daha tehlikeli bir forvet ve hala beygir gibi kuvvetli
ben diyorum yedek kulübesinde bı ton oyuncu var, Taylan, Mohamed, yedlin, onyekuru,kerem Omar , Kılınç, Oğulcan, alırsak Halil , valla kusura bakma ama senin önerdiğin oyuncular bizzat çöp , biz Kenan karamanları beğenmezken Halil, Alparslan bizde yedek bile olamaz , 30 yaşında Trabzonspora yaramayan rodellega 35inde bize hiç yaramaz , efecanda 30 üstü zaten , bu vizyonsuzluk kompleksini atın üzerinizden derim , bu yönetim alıştırdı milleti zaten böyle vasat oyunculara

Kerem ve bizdeki geleceği muamma olan Halil dışında diğerleri tatmin edici değil hocam.
valla bu oyuncular sergende olsaydı bence verim alırdı.aslında fatih hoca da verim aldı taylanı unutmuşum yazarken bu arada onu zaten es geçmemek lazım.

ikinci yarı ilk fikstrü zorlu programında kayıpsız geçmiştik bu yerli oyuncularla ..arada verilen cezalar ve sakatlıklar bence dengemizi bozdu

Diagne için 7 milyon çok fantastik olur. Ota boka para saçan İngilizler N'diaye'den sonra yine böyle bir kıyak yapsalar keşke.

Neden tutsan elinde patlıyor valla doğru.
Marcao filan satacaz heralde.
bugün bizden çok çok daha kötü durumda olan fb 30 oyuncu+ birde mezut oezili alıyorsa bizde alacağız yok hangi parayla muhabbetinden bıktık artık burası Galatasaray ne demek hangi parayla, yönetim kaynak yaratacak,calisacak , işini yapacak, ismi yeter Galatasarayın , sanki samsunsporuzda yok efendim hangi parayla , Yok öyle bı dünya

para yok , sıkıntı çok deyip mağdurları oynayan başkan ve yöneticilerden durabildigin kadar uzak duracaksın hatta ihraç edeceksin , kim mağdurları oynadiysa yaktı takımı ,örn. Özhan Canaydın, Adnan Polat son senesi, apdurrahim, Özbek

para yok , sıkıntı çok deyip mağdurları oynayan başkan ve yöneticilerden durabildigin kadar uzak duracaksın hatta ihraç edeceksin , kim mağdurları oynadiysa yaktı takımı ,örn. Özhan Canaydın, Adnan Polat son senesi, apdurrahim, Özbek

Iyi de hocada sıkıntı çok para yok dedi gecen hafta buna ragmen 5 aday var. Enkaz diye tanimladi kulubu.

Iyi de hocada sıkıntı çok para yok dedi gecen hafta buna ragmen 5 aday var. Enkaz diye tanimladi kulubu.
kulub tam 20 yıldır enkaz , adam gibi çalışkan yönetim gelip kaynak yaratacak , oyuncu satacak , 16 milyona oyuncu satıp 3 tane 1.ci sınıf topçu alacak gidip diagneye 3 milyon verip kağıtta 13 gösterip diğer kulüp başkanları managerler aralarında parayı kırışmayacak , Türkiye'nin tartışmasız en büyük kulübü hangi kapıya gitsen bu markayı kullanırsın , büyütürsün , kimse çocuk kandırmaya çalışmasın , bu mağdurları oynayan apdurrahim gibi adamların önce yönetim binasına girişini yasaklayacaksin adamlar Galatasaray sayesinde kemiğini tuttu aldı yürüdü, Türkiye'nin zengin iş adamları oldular ama her mikrofonu gördüğünde hüngür hüngür ağlarlar

Renktaş Altay Ozan İrfan bu üçü ancak yerli olarak oynar onlarda. Gerisi çöp onlarda biliyor. Sakatlığı vs. var. Böyle bir riske girmek istemezler. Birde bunlar sampiyon olmak için yine iyi kadro kurmaya çalışır. Mesut sanırım Alman milli takımını seçtiği için yerli statüsünde oynayamiyo. Birde bak söyliyim Hakan Çalhanoğlu nu aldığımız gün yabanci sınırsız olur :) Da hepsinden önce konuşmamız gereken neden yabancı sınırı geliyor. Bu ülkede bu futbolla alakası olmayan insanları def edecek kimse yokmu. Gerçekten insanın sınırını bozuyor bu saçmalıklar
Ya tamam sen onlardan 3 kişi sayıyorsun da bizden 11'e koyabileceğin yerli hiç yok işte. Hadi diyelim onların yerlileri çok kötü. Bizim yerliler futbolcu değil o zaman. Bahsettiğim bu. Ayrıca Mesut'u her türlü yerli statüsünde oynatacak bir formül geliştirirler. "Çift vatandaşlılar da yerli statüsünde sayılacaktır" gibisinden.

Diğer söylediğine gelirsek öncelikle tek adam rejiminin değişmesi gerekiyor. 2023'te Tayyip Erdoğan yenilirse her şey normalleşir. Nihat Özdemir gibi müteahhitler de futbol dünyasından bir nebze olsun uzaklaşır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt