Henüz yönetim belli olmadığı için fazla bir beklenti içinde olmamakta fayda var. Seçimden sonra transfer felan derken ağustos olur eğer gelen yönetimin bir hazırlığı yoksa tabi.
Fatih hocadan başkasını getirmezler takımın başına, kimse o riske mevcut koşullarda kolay kolay girmez. Fatih hoca ile devam dersek Gedson bir ihtimal kalırsa bu oğlanın etrafına onu anlayacak oyuncular lazım. Bir çok maçta uyuz olduğum bir konu, adam pas atmak için etrafına baka baka dönüyor kimsede hareket yok, pası alan geri Gedsona atıyor. Ofansif gücü yüksek, gezen oyuncular lazım.
Mesela Espanyol takımı La Liga 2'de şampiyon oldu, takımda etkili olan oyuncular Raul de Tomas (20 milyon euroya geldi), Javi Puado (kendi alt yapısından ve Adrien Embarba (10 milyon euroya geldi). Düşünün böyle takımlar bile bu rakamlara oyuncu alıyor.
İmkan olsa Espanyol takımından Javi Puado (lw/rw/cf) ve Adria Pedrosa (lb) almaya çalışırdım. Espanyol alt yapısından, İspanya u21 takımının banko oyuncuları ve bu sezon müthiş geliştiler. Bu ikisi beraber komple sol kanadı beraber oynuyor.
Bunlar gibi ne oyuncular var Avrupa'daki birinci ve ikinci liglerde.
Fakat yönetim yok ve içimden geçen bir ses diyor ki yine her sezon olduğu gibi aynı isimlerin peşinden transfer için koşacağız. Bu takıma genç oyuncular lazım hemde mümkünse kendi alt yapımızdan. Hakkımızda hayırlısı olsun.