Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her paylaşıma doğruymuş gözüyle bakmayın valla deli olursunuz Koca yaz geçmez yoksa

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu benim ilk transfer nöbetim, her türlü habere heyecanlanmaktayim şuraya Hakan Çalhanoğlu geliyor tweeti atılsa oo hayırlı işler derim.
Kolpa haberleri buraya taşıyıp duygularımızla oynamasın kimse 😔🤔😬

Yay burcu da alsinlar.var bi bildigim.bolluk, bereket icin alin.mostafa,halil yay burcu.alin kardesim

Bu evanderi bize sokacaklar sanirim gelin sokun sizde rahatlayin biz de rahatlayalim

Biz gsyiz bize adam gibi adam arslan burcu baskan futbolcu ve teknik heyet lazim ustad
Birak ikizi mikizi simdi
Kesinlikle.Kupa kaldirma ihtimali kuvvetli olur.fatih hoca da aslan enerjisi daha cok hakim zaten.aslan da iyidir.ama prandelli de tutmadi kanka. hamza hoca ise gelir gelmez kupalar alma ihtimali goze batti oglakti

Bu benim ilk transfer nöbetim, her türlü habere heyecanlanmaktayim şuraya Hakan Çalhanoğlu geliyor tweeti atılsa oo hayırlı işler derim.
Kolpa haberleri buraya taşıyıp duygularımızla oynamasın kimse

Sıkıntı değil senelerce burda olup daha olayı kavrayamayanlar var. Her paylaşılan doğrudur diye bir şey yok. Öyle olsa her önüne gelen transfer masasında hocayla berabermiş gibi sanırsın. Yalan haber ve duyumlar bu nöbetin olmazsa olmazı yoksa zaman geçmiyor eğlenmene bak kafayı takma fazla

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kesinlikle.Kupa kaldirma ihtimali kuvvetli olur.fatih hoca da aslan enerjisi daha cok hakim zaten.aslan da iyidir.ama prandelli de tutmadi kanka. hamza hoca ise gelir gelmez kupalar alma ihtimali goze batti oglakti
AKLIN YOLU 1
Sorunumuzu bulduk iste
Arslan burcu profesyoneller.
Insallah yeni baskan gereken harekati bu dogrultuda gerceklestirir

kaan umut kenan cengiz

zımparatorun prensleri artık imparatorun aslanları olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt