Umut Öfkeli
10 Numara!
- 4 Eylül 2019
- 10.880
- 5.306
- 748
Yazıklar olsun o zaman
Diyoruz ama iste ....
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yazıklar olsun o zaman
Ortada yönetim yok Kim gorusuyor acaba ne guzel salliyorlar
Bu benim ilk transfer nöbetim, her türlü habere heyecanlanmaktayim şuraya Hakan Çalhanoğlu geliyor tweeti atılsa oo hayırlı işler derim.Her paylaşıma doğruymuş gözüyle bakmayın valla deli olursunuzKoca yaz geçmez yoksa
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Biz gsyiz bize adam gibi adam arslan burcu baskan futbolcu ve teknik heyet lazim ustadLan @Osman SEDEN cok eglenceli bu sekilde,ama dogru da dediğimbizi hep mutlu etmisler ikizler kim varsa
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kesinlikle.Kupa kaldirma ihtimali kuvvetli olur.fatih hoca da aslan enerjisi daha cok hakim zaten.aslan da iyidir.ama prandelli de tutmadi kanka. hamza hoca ise gelir gelmez kupalar alma ihtimali goze batti oglaktiBiz gsyiz bize adam gibi adam arslan burcu baskan futbolcu ve teknik heyet lazim ustad
Birak ikizi mikizi simdi
Reyis tek hesap takiliyon dimiYay burcu da alsinlar.var bi bildigim.bolluk, bereket icin alin.mostafa,halil yay burcu.alin kardesim
Bu benim ilk transfer nöbetim, her türlü habere heyecanlanmaktayim şuraya Hakan Çalhanoğlu geliyor tweeti atılsa oo hayırlı işler derim.
Kolpa haberleri buraya taşıyıp duygularımızla oynamasın kimse![]()

AKLIN YOLU 1Kesinlikle.Kupa kaldirma ihtimali kuvvetli olur.fatih hoca da aslan enerjisi daha cok hakim zaten.aslan da iyidir.ama prandelli de tutmadi kanka. hamza hoca ise gelir gelmez kupalar alma ihtimali goze batti oglakti
Evet,niye ikidir sahte hesap soryonuz hayri ile.kim goze carpti ben yokkenReyis tek hesap takiliyon dimi
Bisey gizlemiyon kardesinden ins.
Faruk surenin veliahti oAKLIN YOLU 1
Sorunumuzu bulduk iste
Arslan burcu profesyoneller.
Insallah yeni baskan gereken harekati bu dogrultuda gerceklestirir
Oylesine yav.Evet,niye ikidir sahte hesap soryonuz hayri ile.kim goze carpti ben yokken