Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yedlin neden yollanacak onu anlamadım gayet iyi oyuncu, Üstelik bedava geldi ve ücreti Linnes'ten bile düşük neden bu kadar sıkıntı oldu bu adam? Yedlin-Omar arasında şuan tercih Yedlin olur Omar'ın nasıl döneceği meçhul. Omar iyi şekilde dönecekse Yedlin-Omar ikilisi gayet yeterli olur sağ bekte. Sol bek meselesine kafa yorsak çok daha faydalı olur keza orta saha içinde en az 3 adama ihtiyacımız var. Şuan nicelik olarak sağ beke gelene kadar en az 5 mevki var.

Öncelikle yeni dönem hayırlı olsun, umarım bu yıl yaptığımız bariz hataları yapmadan yeni sezonda şampiyonluğu göğüsleriz. Transfer konusuna gelirsek bence hiçbir habere şu belirsiz ortamda itibar etmemek gerekir her ne kadar hoca planını vs yapsa da onu bitirecek maalesef yönetim ortada yok çok kan kaybetmeden seçim bitsin 1 dk boş durmaması lazım yeni gelecek yönetimin

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yedlin neden yollanacak onu anlamadım gayet iyi oyuncu, Üstelik bedava geldi ve ücreti Linnes'ten bile düşük neden bu kadar sıkıntı oldu bu adam? Yedlin-Omar arasında şuan tercih Yedlin olur Omar'ın nasıl döneceği meçhul. Omar iyi şekilde dönecekse Yedlin-Omar ikilisi gayet yeterli olur sağ bekte. Sol bek meselesine kafa yorsak çok daha faydalı olur keza orta saha içinde en az 3 adama ihtiyacımız var.

rengim neresi iyi oyuncu ya

tarık çamdal vol 2

Sayın @Hayri Cund bu Aanholt da sanki biraz Van der Wiel havası seziyorum. Pek izlemedim ama ne dersin?

Yaşı geçmiş Flamenklerden pek hayır gelmiyor Sneijder dışında. De Boer, Babel, De Jong falan geldi aklima

Sayın @Hayri Cund bu Aanholt da sanki biraz Van der Wiel havası seziyorum. Pek izlemedim ama ne dersin?

Yaşı geçmiş Flamenklerden pek hayır gelmiyor Sneijder dışında. De Boer, Babel, De Jong falan geldi aklima

wieli hatırlamıom ki ben PVAyı severim beleşe alabiliceğimiz en ii hücumcu bek olabilir

Duyumcu dediğin ismiyle soy ismiyle yazacak değil ya

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
mantıklı, Ertem Şener yazacak değil hoş,
unnamed%20(8).gif

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sol bek; Ferland Mendy, Theo Hernandez

Sağ Bek; Emerson, Josha Vagnoman

Beklerimiz kesinlikle bunlar olmalı..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt