- 27 Ocak 2010
- 59.647
- 31.173
- 3.523
Iflas diyosun yine haFaruk surenin veliahti o
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Iflas diyosun yine haFaruk surenin veliahti o
He,yine mensah falan diye aglarsa millet alper abi bassin 3 ay bani zatenOylesine yav.
Bunlar da sallıo gibi gelip bazen.
Gorursun ne yapiyoIflas diyosun yine ha
Kahvecibiri he , aklıma irfancan kolpaları geldi fincanlar kahveler havada uçuşuyordu sanki Cristiano Ronaldo
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yedlin neden yollanacak onu anlamadım gayet iyi oyuncu, Üstelik bedava geldi ve ücreti Linnes'ten bile düşük neden bu kadar sıkıntı oldu bu adam? Yedlin-Omar arasında şuan tercih Yedlin olur Omar'ın nasıl döneceği meçhul. Omar iyi şekilde dönecekse Yedlin-Omar ikilisi gayet yeterli olur sağ bekte. Sol bek meselesine kafa yorsak çok daha faydalı olur keza orta saha içinde en az 3 adama ihtiyacımız var.
Kahvecibiri he , aklıma irfancan kolpaları geldi fincanlar kahveler havada uçuşuyordu sanki Cristiano Ronaldo
CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yönetim transferidir yedlin muhtemelen rengimrengim neresi iyi oyuncu ya
tarık çamdal vol 2
Sayın @Hayri Cund bu Aanholt da sanki biraz Van der Wiel havası seziyorum. Pek izlemedim ama ne dersin?
Yaşı geçmiş Flamenklerden pek hayır gelmiyor Sneijder dışında. De Boer, Babel, De Jong falan geldi aklima
mantıklı, Ertem Şener yazacak değil hoş,Duyumcu dediğin ismiyle soy ismiyle yazacak değil ya
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
10 numaramız? belhanda?Sol bek; Ferland Mendy, Theo Hernandez
Sağ Bek; Emerson, Josha Vagnoman
Beklerimiz kesinlikle bunlar olmalı..
Eh bir zahmet.. bu üst düzey topculara üst düzey bir 8-10 yakisir..