Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Başta bende Gedson olsun Taylan olsun hücüm konusunda çok zayıflar diyordum ama şöyle bakmak lazım sağ kanat komple sıfırdı sol bekte Ömer oynuyordu önünde akbaba vardı o yüzden hücum konusunda çok istenileni veremedi gayet normal birde gerçek Dos'la oynamıyordu hep defansif açıkları kapattı daha iyi isimlerle daha iyi bir kadroyla gedson ofanstada daha etkili olucaktır eminim inşallah 1 sene daha kiralarızYani Gedson'dan Taylan'dan yana çok razıyım açıkçası ama hücum katkıları çok sınırlı
Artık biraz da hücum katkısıyla yaptığı skor katkısıyla öne çıkacak oyuncular olması lazım, Morutan gibi top ayağındayken işleri değiştirebilecek oyuncumuz yok resmen
İşin hücum tarafında gerçekten eksik kalıyoruz uzun zamandır bunda hem net bir hücum planımızın olmamasının hem de oyuncu kalitesinin eksikliği var
Bu alpaslana sunulan sözleşmede maaşı her sezon niye 1 milyon yükseliyor? Adam yaşlandikca daha cok para kazaniyor sacmaliga bakinkim yapiyor ulan bu sözlesmeleri transfer görüsmelerini
Ben kendisini tanimiyorum sadece meraktan sordum.Gedsonu tanimiyordum.Ama Gedsonun ortasahadaki temposu sayesinde son hafta sampiyon olacak neredeyse.Onun gibi tempolu bi arkadas mi demek istedim yani.evet karşim trake solunumu yapıyor :d
Okadar etmez3 milyon euroya Keçiörengücü'nü alırım.
Bizdeki bütün sözleşmeler böyle saçma işte akıl sır ermiyorBu alpaslana sunulan sözleşmede maaşı her sezon niye 1 milyon yükseliyor? Adam yaşlandikca daha cok para kazaniyor sacmaliga bakinkim yapiyor ulan bu sözlesmeleri transfer görüsmelerini
Bu alpaslana sunulan sözleşmede maaşı her sezon niye 1 milyon yükseliyor? Adam yaşlandikca daha cok para kazaniyor sacmaliga bakinkim yapiyor ulan bu sözlesmeleri transfer görüsmelerini
Sadece bu Adam degilki senin Belhanda haric dogru durust begendigin bir tane dogru durust adama rast gelmedim.Yoksa Yedlinide su adamida begenmemen normal bisey.Ama sen Farkli olayim diye ipin ucunu kaciriyorsun.Ne alakasi var? Yedlin'i beğenen bir insan evladı var mı? Aanholt gelince de öyle olacak hatta BAŞTA SEN olacaksın. Boş konuşmayın burada
Farkli olmak gibi bir amacim yok.Sadece bu Adam degilki senin Belhanda haric dogru durust begendigin bir tane dogru durust adama rast gelmedim.Yoksa Yedlinide su adamida begenmemen normal bisey.Ama sen Farkli olayim diye ipin ucunu kaciriyorsun.
enflasyon?Bu alpaslana sunulan sözleşmede maaşı her sezon niye 1 milyon yükseliyor? Adam yaşlandikca daha cok para kazaniyor sacmaliga bakinkim yapiyor ulan bu sözlesmeleri transfer görüsmelerini
Butun takimi begenmiyorsun nerdeyse hangi birini sayayim.Yada ben seni diger Can ile mi karistirdim?Farkli olmak gibi bir amacim yok.
Beğenmediğim bir adam söyler misin bana? Cengiz veya bekleri söyleme onlari her firsatta dile getiriyorum zaten.
Avatarini degisir misin. Neguzel yuzunu unutmustum bu arkadasinFarkli olmak gibi bir amacim yok.
Beğenmediğim bir adam söyler misin bana? Cengiz veya bekleri söyleme onlari her firsatta dile getiriyorum zaten.