Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu alpaslana sunulan sözleşmede maaşı her sezon niye 1 milyon yükseliyor? Adam yaşlandikca daha cok para kazaniyor sacmaliga bakin😂😂kim yapiyor ulan bu sözlesmeleri transfer görüsmelerini

Yani Gedson'dan Taylan'dan yana çok razıyım açıkçası ama hücum katkıları çok sınırlı

Artık biraz da hücum katkısıyla yaptığı skor katkısıyla öne çıkacak oyuncular olması lazım, Morutan gibi top ayağındayken işleri değiştirebilecek oyuncumuz yok resmen

İşin hücum tarafında gerçekten eksik kalıyoruz uzun zamandır bunda hem net bir hücum planımızın olmamasının hem de oyuncu kalitesinin eksikliği var
Başta bende Gedson olsun Taylan olsun hücüm konusunda çok zayıflar diyordum ama şöyle bakmak lazım sağ kanat komple sıfırdı sol bekte Ömer oynuyordu önünde akbaba vardı o yüzden hücum konusunda çok istenileni veremedi gayet normal birde gerçek Dos'la oynamıyordu hep defansif açıkları kapattı daha iyi isimlerle daha iyi bir kadroyla gedson ofanstada daha etkili olucaktır eminim inşallah 1 sene daha kiralarız

Morutan konusunda çok emin değilim Coman ile adımız çıktığında da böyle olmuş çok para istemişlerdi ellerinde kaldı anlık patlama yaşayan topçular bunlar lig kalitesi de var tabi ben Claudınho yada Evander isterim tabi bütçe ayrı mesele

Bu alpaslana sunulan sözleşmede maaşı her sezon niye 1 milyon yükseliyor? Adam yaşlandikca daha cok para kazaniyor sacmaliga bakin😂😂kim yapiyor ulan bu sözlesmeleri transfer görüsmelerini

Ekli dosyalar

• images (14).webp
    images (14).webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 33
Yeni başkan seçilesiye kadar en azından yedek kadro için alternatif olacak Türkiye'den alınabilecek isimleri alsalar yeterli olucaktır Aytaç - Alparslan - Salih - İsmail Çokçalış geniş kadro şart seneye özellikle orta saha ve defansta alternatifsizdik tüm sezon boyunca

Bizdeki bütün sözleşmeler böyle saçma işte akıl sır ermiyor

seneye bazı soyguncuların mukavelesi devam edior. seneye daha az alması işimize gelir

Ne alakasi var? Yedlin'i beğenen bir insan evladı var mı? Aanholt gelince de öyle olacak hatta BAŞTA SEN olacaksın. Boş konuşmayın burada
Sadece bu Adam degilki senin Belhanda haric dogru durust begendigin bir tane dogru durust adama rast gelmedim.Yoksa Yedlinide su adamida begenmemen normal bisey.Ama sen Farkli olayim diye ipin ucunu kaciriyorsun.

Sadece bu Adam degilki senin Belhanda haric dogru durust begendigin bir tane dogru durust adama rast gelmedim.Yoksa Yedlinide su adamida begenmemen normal bisey.Ama sen Farkli olayim diye ipin ucunu kaciriyorsun.
Farkli olmak gibi bir amacim yok.

Beğenmediğim bir adam söyler misin bana? Cengiz veya bekleri söyleme onlari her firsatta dile getiriyorum zaten.

Gurbetçi yerli oyunculara bakmak lazım bizim yerliler cuvaa para isterse istiyor gibi yapıp yalı başkanıma kitlemek lazim

Muslera
Omar Luyindama Marcao Aanholt
Paulinho
Bruma Gedson Seri Onyekuru
Mohammed

asalmun aleykum cimbom taraftarları
alparslanı mı trasnfer ettik kesn mi?
1 herif fenerli değil mi?
2 son tjk maçlarında penaltıyı bumu atınç mı yaptırmıştı ?
şimdiden cevaplarınız için tşk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt