Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yerli olarak ismi gecenler rotasyon icin gayet iyi isimler. Ama as kadroya hangi takviyeler yapilacak, cok az isim donuyor. Sol bek, 6 numara, 8 numara, 10 numara, çilek sag kanat lazim. Onyekuru ve Mohamed'i saymıyorum bile. Onlar kesin olmali. Gedson ve Halil'i opsiyonlu kiralayabilirsek super olur

Niye boyle hizli basladik yav simdiden 2 kisi gelmis

Yerli olarak ismi gecenler rotasyon icin gayet iyi isimler. Ama as kadroya hangi takviyeler yapilacak, cok az isim donuyor. Sol bek, 6 numara, 8 numara, 10 numara, çilek sag kanat lazim. Onyekuru ve Mohamed'i saymıyorum bile. Onlar kesin olmali. Gedson ve Halil'i opsiyonlu kiralayabilirsek super olur
onları ancak seçimden sonra görürüz bence.

şu an için ancak iç pazardaki serbest oyuncular ve takımdakilerin kontrat yenilenme haberleri gelir.

yönetim gidecekken daha fazla sorumluluğa girmek istemez.

Çok iyi adam insan olarak da fena fenerli ya ne bilim Mert Hakan gibi bir şey yani fanatik olma konusunda bize ettiği küfürleri biliyorum

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ne gerçekten fenerli mi Alpaslan ?
77B3C729-6198-4DC9-B01E-91EA35DEBE58.webp

Fener ve Bjk Halil’in peşine düşmüş. Nefret ediyorum opsiyonsuz kiralamalardan,başka takımlara oyuncu yetiştirmekten başka bir işe yaramıyor. Opsiyon koyamadığın adamı kiralamicaksın bu kadar basit.
Adamlar zorunlu opsiyon istemişti bildigim kadarıyla yaw. Muhammede, onyekuruya opsiyon koyan yönetim Halili niye opsiyonsuz alsın yoksa

Falcao giderse Serdar Dursun bağlamak süper olur. Kenana ihtiyaç yok eğer onyekuruyu alabilirsek ki almalıyız sağ kanada on numaraya ön liberoya ve sol beke adam bulursak (gedsonu da bir sene daha tutabilirsek) rakiplere bakmadan şampiyonuz.

Halili kim alicak ne olcak bilmiyorum ama alan nerde oynayacak asıl onu merak ediyorum. Günümüz futbolunda bu tür oyuncular biraz dez avantaj yaratıyor. Ne orta sahaya ne en uca nede kanada koyabiliyosun. Yaşı 18 guclenir fena birşeye dönüşürse evet ve yerli. Ama suanki hali ile bilmiyorum. Ama yinede bizden başkasını seçerse midesiz derim. Okadar hoca ilgilendi onla. Karşılığı olmalı.

Halili kim alicak ne olcak bilmiyorum ama alan nerde oynayacak asıl onu merak ediyorum. Günümüz futbolunda bu tür oyuncular biraz dez avantaj yaratıyor. Ne orta sahaya ne en uca nede kanada koyabiliyosun. Yaşı 18 guclenir fena birşeye dönüşürse evet ve yerli. Ama suanki hali ile bilmiyorum. Ama yinede bizden başkasını seçerse midesiz derim. Okadar hoca ilgilendi onla. Karşılığı olmalı.
Halilin vücut bulmuş en üst seviyesi david villa ydi. Binlerce fırın ekmek yemesi lazım onun gibi olabilmesi için inşallah çıkar o seviyelere

Ya umarım Gedson harici direk 11 oynayacak 6 ve 8(veya 10) numara alırız. Mevcut yerli transferleri umarım ilk 11 e değildir. Zate yönetim neden halen değişmedi beni stresse sokuyor bu durum. Acil transfer yapıp kampa yetiştirilsin artık. Bir senede su kampa tam kadro girelim artık ya

Bu hayatta her şey olabilir. Erdoğan azılı bir solcuya dönüşebilir, İsrail, Filistin'den özür dileyip toprakları geri verebilir, Kim Jong-Un roket yerine gül atabilir, kişi başı milli gelirimiz 50 bin doları aşabilir, 1 TL 1 Dolara eşit olabilir. Bunların hepsi bir gün olabilir ama Galatasaray asla yaz kampına tam kadro giremez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt