Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alpaslan Öztürk - bonservissiz
Kenan Karaman - Bonservissiz
Suat Serdar - Bonservissiz
Aytaş Kara - Bonservissiz
Kaan Ayhan - Bonservis veya kiralık
Cengiz Ünder- kiralık
Halil Derviş - bonservis veya kiralık

bence baya türk rotasyonu yapmış oluruz.

Onyekuru için Monaco opsiyon tarihini uzatmaz. Adamlar bize karşı yağmurlu havada bile su vermeme modundalar. Ben kalmasından yanayım. Hoca da istiyorsa yönetim mutlak çözmeli bu işi.

Alpaslan Öztürk - bonservissiz
Kenan Karaman - Bonservissiz
Suat Serdar - Bonservissiz
Aytaş Kara - Bonservissiz
Kaan Ayhan - Bonservis veya kiralık
Cengiz Ünder- kiralık
Halil Derviş - bonservis veya kiralık

bence baya türk rotasyonu yapmış oluruz.
Serdar dursunu cabuk unuttuk sanki? 25gol atmis bundesliga 2 de. Bosta. Kapmak lazim

. Muslera
Kaan Ayhan
Sert akıllı orta saha
Duran top kullanan 10 numara
Muhammed

İskelet sağlam olursa bu şekilde rahat sampiyon oluruz

Feghouli giderse inşallah oraya Towsend alınır tam olması gereken playmaker kanat oyuncusu feghoulinin bizi şampiyon yaptığı yarım dönemlik performansları gibi mınumum 2-3 sene katkı verir

. Muslera
Kaan Ayhan
Sert akıllı orta saha
Duran top kullanan 10 numara
Muhammed

İskelet sağlam olursa bu şekilde rahat sampiyon oluruz

Kaan Ayhan 3.stoper olarak düşünülmeli bence geçen sene duran toptan ligde az gol yedik ama Avrupa'da öyle olmaz takım boyumuz zaten kısa hem marcao hem Kaan defansta kısa kalırlar bence 1 uzun stoper lazım oraya

Süper Lig'den düşen Denizlispor'un 25 yaşındaki orta saha oyuncusu Recep Niyaz, alacaklarının ödenmemesi nedeniyle mukavelesini tek taraflı feshetti.

Çocuklarının eğitim sorununu çözememesinden dolayı Gaziantep'te kalması sallantıda olan Kevin Mirallas, 1 yıldır ailesinden uzak kaldığı için yeni sözleşme teklifini henüz kabul etmedi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt