Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Peki bonservis durumu nedir tam olarak?
Alacaklarını ödemedikleri için kulübe ihtar çekti 2 hafta önce. Bursada zırnık para olmadığı için ya boşa çıkacak ya da kulüple anlaşacak ve çocuğu istediği takıma sorun çıkarmadan gönderecekler. Ederinin çok altında gidecek yani.

Bunları yine göreceğiz anlaşılan. İsa heykeli ile ilgili anısını anlatıp, tatsızlığa yol açmaz umarım.

Alacaklarını ödemedikleri için kulübe ihtar çekti 2 hafta önce. Bursada zırnık para olmadığı için ya boşa çıkacak ya da kulüple anlaşacak ve çocuğu istediği takıma sorun çıkarmadan gönderecekler. Ederinin çok altında gidecek yani.
Bizde yaşanan bu belirsizlik, bir çok fırsatı tepmemize sebep olabilir, çok üzücü.

Galatasaray Eski İletişim Koordinatörü Aslı İşliel: "Diagne transferi zorunlu olarak yapıldı, Fatih hoca son günler mecbur kaldı. Gomis yeni sözleşme talebinde bulundu, kulübün bunu karşılama durumu söz konusu değildi. Fatih hoca Ozan ve Gomis transferlerine şartlı izin verdi."

Aslı İşliel: "Seçildikleri ertesi gün ilk ziyaretini Florya'ya yaptı. Mustafa Cengiz, oyunculara konuşma yapmak istedi, takım kamptaydı, o gün oyuncular, çalışanlar, teknik heyet hepimiz şaşırmıştık. O gün, bizim işimiz var ve zor bir süreç bizi bekliyor diye düşündüm."

Aslı İşliel: "Hemen ardından Ndiaye transferinde bir tokat yedik. Ndiaye'ye ihtiyacımız olmasına rağmen transferi."

Aslı İşliel: "Bugüne kadar Fatih hocanın isteyip listeye adını yazdığı transferlerin ne kadarı alınmıştır diye sorsalar, yarı yarıya bile değildir."

Aslı İşliel: "Belhanda kırık çeneyle Fenerbahçe maçına çıktı. Teknik kadro ve sağlık ekibi oynamasın dedi ancak o durumunun daha kötü olabilme ihtimaline rağmen çıkıp oynadı. Kendisine çok büyük haksızlık yapıldı."

Galatasaray Eski İletişim Koordinatörü Aslı İşliel: "Diagne transferi zorunlu olarak yapıldı, Fatih hoca son günler mecbur kaldı. Gomis yeni sözleşme talebinde bulundu, kulübün bunu karşılama durumu söz konusu değildi. Fatih hoca Ozan ve Gomis transferlerine şartlı izin verdi."

Aslı İşliel: "Seçildikleri ertesi gün ilk ziyaretini Florya'ya yaptı. Mustafa Cengiz, oyunculara konuşma yapmak istedi, takım kamptaydı, o gün oyuncular, çalışanlar, teknik heyet hepimiz şaşırmıştık. O gün, bizim işimiz var ve zor bir süreç bizi bekliyor diye düşündüm."

Aslı İşliel: "Hemen ardından Ndiaye transferinde bir tokat yedik. Ndiaye'ye ihtiyacımız olmasına rağmen transferi."

Aslı İşliel: "Bugüne kadar Fatih hocanın isteyip listeye adını yazdığı transferlerin ne kadarı alınmıştır diye sorsalar, yarı yarıya bile değildir."

Aslı İşliel: "Belhanda kırık çeneyle Fenerbahçe maçına çıktı. Teknik kadro ve sağlık ekibi oynamasın dedi ancak o durumunun daha kötü olabilme ihtimaline rağmen çıkıp oynadı. Kendisine çok büyük haksızlık yapıldı."
Ndiayeyi sattirmayacaktiniz yani. Ozaman transfer nasil yapacaktik asli hanim

Javi Martinez'i isteyen kim varsa bu takıma ihanet ediyordur ulan yaşlı adamları ne diye istersiniz anlamıyorum

Onyekuru için €4m paramı ya... kuş seviciler soğutmaya çalışıyor. Şu yönetim bir defolmadı be... önümüzdeki sezonunda içine sıçmaya ant içmişler

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Gedson ve felipe anderson ne zaman aciklanacak acaba

Alioskiyle imzaladiysak neden aciklanmiyor?gedsondaki gibi ketum olmanin ne anlami var?imzaladiysak aciklayak.neyini sakliyoruz?

Ekli dosyalar

• images (5).webp
    images (5).webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 40
Onyekuru için €4m paramı ya... kuş seviciler soğutmaya çalışıyor. Şu yönetim bir defolmadı be... önümüzdeki sezonunda içine sıçmaya ant içmişler

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Onyekuru'da ne var mesela 4,5 milyon edecek? Top sürme yok, bekini oyuna dahil etme oyuna sokabilme yok, verkaça girip pozisyona girme ya da forveti gol pozisyonuna sokma yok, defansa yardım etme de yok, pas oyununa katkısı yok. Ne var abi ne var bu adamda.

Yapabildiği tek şey kanat forvet olarak pozisyona girip gol atıyor ki çok iyi bir bitirici olduğunu söyleyen de kördür herhalde.

Bu Onyekuru benim için futboldan anlama turnusolu, Onyekuru'yu beğenen futboldan gram anlamıyor gram.

MAR-LX1M cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt