- 6 Eylül 2014
- 95.514
- 65.985
- 4.608
onyekurunun yerine mi dusunuluyor acepKanat forvet
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
onyekurunun yerine mi dusunuluyor acepKanat forvet
sağ tarafonyekurunun yerine mi dusunuluyor acep
Adam haklı yanlız. Fenerbahçe’ye 2 oyuncu verdi ikisi de çöp oldu.İstanbul mu hoplatmis bunu acaba
Sağ kanat sanırım. Aslında yerli bir sağ kanata ihtiyaç var. Oyuncuyu bilmiyorum ama iyiyse denemek lazım.Bu adam forvet mi kanat mi
Ravil gitti,Bjk kimleri aldı.?Bunu soyledikten sonra fenere 2 bjk ve basaksehire 1 er topcu verdi
Money talks
Serbest vurus erbabi gibi duruyor
O da fenere vermeyeydi, genelde çöp oluyorlar zatenAdam haklı yanlız. Fenerbahçe’ye 2 oyuncu verdi ikisi de çöp oldu.
Bonservis acisindan dedim. Adam geciyorsa potansiyelliyse iyisağ taraf
Ravil gitti,Bjk kimleri aldı.?
paf takimda evet.ekibimizin duran top sorununa çözüm bulacak gibi
Adam sakat hala. Ne zaman döneceği belli değil, muhtemelen 1 dk dahi izlemedin orası da ayrı konu.Çapraz bağ kopardığıni biliyorum ama daha yaşı genc her çapraz bağ koparan oyuncuyu atlari vurdukları gibi vursunlar o zaman.
Bu arada sizin beğendiğiniz luyindama da çapraz bağ koparmisti ama dönüş yaptı.
Altınordu bize vermez.
Sana 24 saat süreEzbere yoruma örnek vereyim çapraz bağ koparmış.Bundan olmaz mantığı genelleme ve ezberdir .
Ben İsmail çokcalis i bu sene çoğu maçta izledim tabiki ikinci lig farklidir ama beğendim sakinliği ayağı iyiydi ucuza gelecek ise denersin olmadı türk oyuncu elinde kalmaz kiralarsin yollarsin .
yönetim varkende alamiyordukbonservisli adam alamayız yeni yönetim gelmeden.
Çapraz bağ koparıp eskisi gibi ya da eskisinden iyi dönebilen 3 oyuncu söylesene bana?
Süle eskisi gibi dönemedi.Süle, Klostermann ve Gündogan. Baska ülkede de vardir belki.