Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
L?

10 - 15 milyon kaynak yaratsin demistim ama Galasevgisi 15 -20 milyon satis olmadan bekliyormus. Sanirim 6 milyon da Cagne'den gelir. Stoper istendigine gore Luyindama da gidici. Insallah adam akilli kadro kurulur
Adam akıllı kadro ne kadar erken kurulursa o kadar iyi. Mutlaka CL'ye gitmeliyiz.

İçimden bir ses Alex Texeria alınacak diyor. Yanlis anlasılma felan olmasın duyumcu değilim 10 numara bekliyorum.

Yillik 1.7 net ediyor
E bizden de istedigi sozlesme bu civarda degil miydi. 2m falan konusuluyordu. Sanki belese imzalamis gibi algi yapiyorlar hala.

Geldigi ilk saniyeden beri irkciliga ugramis herif sozlesmesini feshetmissin 'kurtulmuşsun' hala ustune oynuyorsun. Forumda da var bunlardan diyecek 1 seyim yok

Yillik 1.7 net ediyor
E bizden de istedigi sozlesme bu civarda degil miydi. 2m falan konusuluyordu. Sanki belese imzalamis gibi algi yapiyorlar hala.

Geldigi ilk saniyeden beri irkciliga ugramis herif sozlesmesini feshetmissin 'kurtulmuşsun' hala ustune oynuyorsun. Forumda da var bunlardan diyecek 1 seyim yok
12 ay para almıyorlar diye biliyorum. 10 ay ya da 9 aydır. 1,3-1,4 milyon euro kazanacak.

Fransada vergi o kadar maas aliyorsan 45% olmali. O zaman aylik maasi 110 bin olmuyormu?

ÖZEL | Adana Demirspor'un resmi teklif yaptığı 7 futbolcu...

Danny Wellbeck (Forvet)
Gervinho (Forvet)
Balotelli (Başkan açıkladı)
Metehan Mimaroğlu (Orta saha)
Sinisa Sanicanin (Stoper)
Asmir Begovic (Kaleci)
Joe Hart (Kaleci)
Pfff bitikleri topluyorlar yine. Altay cikarsa onlar da aynisini yapacak. Altinordu cikar umarim

Fenerbahçe, Ozan Tufan için 20 milyon euro istiyor.

Trabzonspor, Uğurcan Çakır'dan toplam 30 milyon Euro bonservis geliri bekliyor.

Menajer Necdet Ergezen: "Geçen sezon Sporting Lizbon, Abdülkadir Ömür için Trabzonspor'a 20 milyon Euro teklif etti. Bir başka Avrupa kulübü de aynı teklifte bulundu

Rakamlar belki abartılı ama elindeki futbolcuları geliştirip satamayan ve kaynak oluşturamayan bir tek biz varız.

Sağolsun hocamız ölmüş akbaba ve arda 'ya yeni sözleşme derdinden buralara vakit ayıramiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt