Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Paylaşınca laf oluyor sitem ediyorsunuz da Hatayspor Karagümrük'ten Fatih Kuruçuk'u almış. Fena bir adam değil. Biz niye böyle oyuncuların yüzüne bakmıyoruz!

E24GoL9XoAI-1vj

Muhabirlerin bize ve fb’ye yazdiklari adam Hatay’a gitti
Şike sever demek ki

Paylaşınca laf oluyor sitem ediyorsunuz da Hatayspor Karagümrük'ten Fatih Kuruçuk'u almış. Fena bir adam değil. Biz niye böyle oyuncuların yüzüne bakmıyoruz!
Büyük kulüplerde madara olur, henüz o seviyede değil ama Hatayda kendini geliştirebilir , kendisi için de çok iyi tercih.

Güzel transfer Hatay için.

Kenan Karaman , Salih Özcan herhangi bir kulüple anlaşmadı sanırım hala.

çok yabancı lazım degil bize paraya kıyıp 1 tane futbolcuya benzeyen 6 numara bir tanede duran top kullanacak adam alsınlar yeterli

geri kalanlar yerlide olur

İlla 6-7 milyon mu verelim; ben bunu anlamıyorum. Muğdat, Tarık Çamdal, Bilal Galatasaray kalitesinde mi;
Bu çocuk Hatay'a gitmeden önce , bu kuralın gidişatı belli olsaydı eğer , Hatay'a kalmazdı muhtemelen.
Düşük bir maaşla , en kötü rotasyon amaçlı kadroya katılırdı.

Ama Ömer Erdoğan'ın eski öğrencisi bildiğim kadarıyla, tercihinde onun da etkisi var.

Mesajında tamamen haklısın.

2. Takim önerisi var mi? Türk futboluna daha az bakip, kendime bir 2. Takim bulma vakti geldi. 6+4e indi an cekilmez bu lig.

Ne anlatıyonuz olm siz

Sizin ne istediğinizi umursamayan bir zihniyet var karşınızda

Yavaş yavaş uzaklaşın bu işten, Allahın müteahitlerinin aptalca kararlarına göre yön değiştiren spor ne izlenir ne takil edilir.
İşte bu adminim akıllı adamın hali başja. Bu rezaleti kendileri izlesin artık. Zaten önümüzdeki yayın ihalesiyle de tüy dikilmiş olur türk futboluna

Kaan Ayhan
Kenan Karaman
Alpaslan Öztürk
Aytaç Kara
Umut Meraş

Şöyle bir 5'liyi alırsak bu sınırı rahatça aşarız elde Taylan,Kerem,Emre Kılınç hatta Oğulcan'da var. Bu sınır mevzusu çıkmadan önce birçok yerli oyuncu ile görüştük işi bitirmek gerek.

Bu kararın arka planında olanlardan biri kesin ali koç. Şu an sanırım yerli konusunda en avantajlı fener. Yanlışım varsa düzeltin.

Ne anlatıyonuz olm siz

Sizin ne istediğinizi umursamayan bir zihniyet var karşınızda

Yavaş yavaş uzaklaşın bu işten, Allahın müteahitlerinin aptalca kararlarına göre yön değiştiren spor ne izlenir ne takil edilir.

Valla çok haklısın ama bu sevda çok acayip be... Seninle şu an aynı duyguları paylaşıyorum.

Fakat sezonun ilk maçı tribünde bu model oluyorum. Onu nasıl yapacağız?

1622651507015.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt