- 13 Ekim 2014
- 109.827
- 59.150
- 4.708
Stoperde cok cok cok daha iyi. Net ilk 11 oynarKabiz oynuyor osda ama idare eder bence iyi backup olur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Stoperde cok cok cok daha iyi. Net ilk 11 oynarKabiz oynuyor osda ama idare eder bence iyi backup olur.
Kenan ile bunun menajerligini yapiyor. Bakalim nolcak. Kenanini gertirmisti aslinda. Sagolsun yönetim iyi icine etmsiti
Daha öylesini duymadim.benim en son bildigim Milli kampa beraber gideceklerdi, talip olan herkesin teklifini dinleyecekti Menajer. Ocakta bizdeydi normalde. Sagolsun adami oyalayip durdular bende gelmezdimDün Bjk muhabirleri 100-200 bin Euro fark var diyordu Kenan için. Kendilerine geldi gözüyle bakıyorlar.
Elmas başkan ayarlar onlarıIyi topcu eyw ama bu paralar cok be
Iyi topcu eyw ama bu paralar cok be
Morutan wonderkid’in alası zaten yav ki becali’den topçu mopçu alamayız zaten orası ayrıharbiden 8m euro deger mi sence?
8m euroyla, arjantin, chili, peru da topcu mutlaka vardir, wonderkidler
Iyi topcu eyw ama bu paralar cok be
YouTube da videosu varmı diye bakayım dedim, welcome to Fenerbahçe adında 20 tane videosu var, üstelik zor bı transfer zannımca, 20 maç 22 gol , 8 maçta 7 gol , a takımda 1 maçta 1 gol atmış
CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
reis 1,5 2 ye Galatasaray seviyesinde oyuncuyu nasıl alacaksın.. Elbet bulunur ama çok zor.maliyet 2,250. Git 1,5-2m a scout al 500-750 de oyuncuya maaş ver, aptal aptal davranışlar.
Stanciuyu geç onu alamayiz zaten morutan ve Ianis iyi gerçekten ama çok pahalılar cicaldau da baya potansiyelli ama morutan ve Ianis kadar değil fiyat performans olarak beklentiyi karşılar amaBaluta
Marin
Morutan
Stanciu
Cicaldau
İanis hagi
Popescu
Romanya mt leş,tm a şimdi baktım bunların bazıları aday kadroda bile değil
İzleyipmi öneriyosunuz yoksa biri ortaya attı diye peşinemi takılıyosunuz
Baluta
Marin
Morutan
Stanciu
Cicaldau
İanis hagi
Popescu
Adam futbolcudan anliyor. Saracchiyi de getirdi. Sakatligi + o tac haric iyidi![]()
Mathías Olivera - Oyuncu profili 25/26
Mathías Olivera, 27, Uruguay ➤ SSC Napoli, 2022'den beri ➤ Sol Bek ➤ Piyasa Değeri: 20.00 mil. € ➤ * 31 Eki 1997, Montevideo, Uruguaywww.transfermarkt.com.tr
Muslera denemeye antremana getirmişti bu adamı şimdi sol bek arıyoruz![]()
Baluta
Marin
Morutan
Stanciu
Cicaldau
İanis hagi
Popescu