Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dün Bjk muhabirleri 100-200 bin Euro fark var diyordu Kenan için. Kendilerine geldi gözüyle bakıyorlar.
Daha öylesini duymadim.benim en son bildigim Milli kampa beraber gideceklerdi, talip olan herkesin teklifini dinleyecekti Menajer. Ocakta bizdeydi normalde. Sagolsun adami oyalayip durdular bende gelmezdim

Bu cocuk neden her sene bi erkek destekliyor.Uzun suredir izlemiyorum su yarismayi Survivor sayfasindaki yorumlara goz attik karsima bu yorum cikti 😂😂😂

Ekli dosyalar

• Screenshot_20210606-121622_Facebook.webp
    Screenshot_20210606-121622_Facebook.webp
    79,7 KB · Görüntüleme: 83
Baluta
Marin
Morutan
Stanciu
Cicaldau
İanis hagi
Popescu

Romanya mt leş,tm a şimdi baktım bunların bazıları aday kadroda bile değil

İzleyipmi öneriyosunuz yoksa biri ortaya attı diye peşinemi takılıyosunuz

maliyet 2,250. Git 1,5-2m a scout al 500-750 de oyuncuya maaş ver, aptal aptal davranışlar.
reis 1,5 2 ye Galatasaray seviyesinde oyuncuyu nasıl alacaksın.. Elbet bulunur ama çok zor.

Alex moreno iyidir gelsin demiyorum. Oyuncu hakkında fikrim yok.

Ama senin önerinde çok mantıklı değil.

Baluta
Marin
Morutan
Stanciu
Cicaldau
İanis hagi
Popescu

Stanciuyu geç onu alamayiz zaten morutan ve Ianis iyi gerçekten ama çok pahalılar cicaldau da baya potansiyelli ama morutan ve Ianis kadar değil fiyat performans olarak beklentiyi karşılar ama

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Baluta
Marin
Morutan
Stanciu
Cicaldau
İanis hagi
Popescu

popescu hariç hepsi var son maçlarında

Baluta
Marin
Morutan
Stanciu
Cicaldau
İanis hagi
Popescu

Morutan'ı ilk yazan bendim sanırım forumda, bayağı izlemiştim o dönemde net çok iyi topçu, hem tekniği hem dikine gidişleri çok iyi.

Lakin o dönemde de yazdığım üzere bu Rumenlerde bir sıkıntı var zira FCSB geçen yıl hem ŞL hem Uefa elemelerinde elendi, liginde de şampiyon olamadık, baksan takımda wonderkid kaynıyor.

Neyse işte 5'ten fazla verilmez, 8'e 2 tane 4 kağıtlık adam almak daha makul benim gözümde.

Yazdıkların arasında Hagi abartılan bir adam, bence çok statik, Stanciu zaten yaşlandı kötü değil ama öyle çok iyi bir adam da değil.

Ek olarak 13.5'a giden Dennis Man hiç bir şey yapamadı Parma'da, Parma kötü takım diyelim de istenen bedeller fahiş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt