- 26 Kasım 2012
- 186.496
- 261.318
- 5.998
Laxalt duyumunu kimse söylemezken hayri söylemişti
Ahnet denizci getir götürünü yapar
ajansla yarışamam heis ama ben de duyum alıyorum icabında
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Laxalt duyumunu kimse söylemezken hayri söylemişti
Ahnet denizci getir götürünü yapar
ajansla yarışamam heis ama ben de duyum alıyorum icabında
Zamanın da Mondragon da yemişti orta sahadan. Yanılmıyorsam Villareal maçıydı uefa elemelerinde. Bizde Prates vardı frikikten atmıştı.Samsunsporun kalecisine göztepe talip olmuş.
Yarı final maçında kazulet gibi orta sahanın ortasında durup 61 metreden gol yiyen kaleciden çok şey beklememek lazım
Seviyorum valla sizi forumdaşlar. Son zamanlarda en çok buradaki yorumlara gülüyorum sanırım.İyi ki varsınız. <3
Zamanın da Mondragon da yemişti orta sahadan. Yanılmıyorsam Villareal maçıydı uefa elemelerinde. Bizde Prates vardı frikikten atmıştı.
Muslera da kuckadan yemisti ortasahadan.
Bilmezmiyimajansla yarışamam heis ama ben de duyum alıyorum icabında
Eyvallah çok teşekkür ederim.Yüzün hep gülsün renkdas
Hahhahaa galatasaray diye okumustum :dOrtadaki yaziyi kaldirirmisin
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hooijdonktan yediği golü diyorsun sanırım o normal ya ayarsız herifin tekiydi 40 metreden frikik atan adamdı. Bu bile bile son dakika stoper gibi orta saha çizgisinin ortasında bekleyip lale gibi golü izlediZamanın da Mondragon da yemişti orta sahadan. Yanılmıyorsam Villareal maçıydı uefa elemelerinde. Bizde Prates vardı frikikten atmıştı.
mondi mi daha kötüydü muslera mi karar veremedim
Bu var bir de UEFA da 3-0 kaybettiğimiz Villarreal maçında da yedi Mondi bir tane de Riquelme atmıştı o maç ama orta sahadan atanı hatırlayamadım sarı saçlı bir elemandi
Mr.TOPUK
garciaBu var bir de UEFA da 3-0 kaybettiğimiz Villarreal maçında da yedi Mondi bir tane de Riquelme atmıştı o maç ama orta sahadan atanı hatırlayamadım sarı saçlı bir elemandi
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi