Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Samsunsporun kalecisine göztepe talip olmuş.
Yarı final maçında kazulet gibi orta sahanın ortasında durup 61 metreden gol yiyen kaleciden çok şey beklememek lazım
Zamanın da Mondragon da yemişti orta sahadan. Yanılmıyorsam Villareal maçıydı uefa elemelerinde. Bizde Prates vardı frikikten atmıştı.

ajansla yarışamam heis ama ben de duyum alıyorum icabında
Bilmezmiyim

Nasıl unuturum zamanında sneijder :) , drogba :) mesajlarınla forumda herkesi sevinçten havalara uçurduğun günleri

Falcaolar yattı denirken gelecek diye yüreğimize su serpmelerini

Elanoları,kewellları,keitaları,meloları..

Nasıl unuturum

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

yaşlı alacaksan böylesini alacaksın işte. atibanın 38 yaşında bile şampiyonlukta en büyük pay sahibi olabildiği bir ligde fernandinho defansın önüne örümcek ağı örer. iş disiplini olan bir adam

Zamanın da Mondragon da yemişti orta sahadan. Yanılmıyorsam Villareal maçıydı uefa elemelerinde. Bizde Prates vardı frikikten atmıştı.
Hooijdonktan yediği golü diyorsun sanırım o normal ya ayarsız herifin tekiydi 40 metreden frikik atan adamdı. Bu bile bile son dakika stoper gibi orta saha çizgisinin ortasında bekleyip lale gibi golü izledi :D

Yapacağı şey son saniyeleri rakip ceza sahasında geçirmek olacaktı. Baya baya bazı temel şeylerden eksik bir kaleci.

1 ay sonra 34 olacak. Bu sene kendisinden çok ümidim vardı ama o sıçramayı maalesef yapamadı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt