Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 94.455
- 73.914
- 5.188
megri megri megri
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
emre akbaba'da müthiş fedakarlıkÖmer kalsın da akbaba nedir ya
esref baskan diyor bunuNiye her başkan transferden prim yapmaya çalışıyor ki. Biri de desin ilk 2-3 sene kesin şampiyon olacağız diye bir sözümüz yok ama biz geleceğin gssini kuracağız, işleyen bir sistem oturtup gelen her başkanın kafasına göre yöneteceği bir kulüp olmaktan çıkaracağız diye.
o is o kadar kolay degil.Madem futbolcuyu getirebileceğini düşünüyor , görüşmeler yapılmış...
O zaman seçilmese bile seçilmiş başkana bu transfer için katkıda bulunur umarım
Bahsettiği Çalhanoğlu galiba
Niye her başkan transferden prim yapmaya çalışıyor ki. Biri de desin ilk 2-3 sene kesin şampiyon olacağız diye bir sözümüz yok ama biz geleceğin gssini kuracağız, işleyen bir sistem oturtup gelen her başkanın kafasına göre yöneteceği bir kulüp olmaktan çıkaracağız diye.
Kartacalı efsane komutan Hannibal'den geliyor ismi çok büyük ihtimalle. Tunuslu imiş zaten , Kartaca'nın hüküm sürdüğü bir bölgeydi o bölge.Hannibal mi![]()
Benjamin iyi bir potansiyel. Kanat performansı da iyi, lakin yüksek 1 meblag talep ederler diye dusunuyorum rengim.Bek oyuncularında transfer gündemimiz nedir bilemem ama Umut Meraş / Bünyamin Balcı gibi yerli oyuncuları takip etmek gerekiyor
Artık herhangi bir yerli oyuncuyu transfer etmek ciddi bir mağliyet olacak reis, sözleşmesi biten adamlar bile korkunç imza paraları talep ederBenjamin iyi bir potansiyel. Kanat performansı da iyi, lakin yüksek 1 meblag talep ederler diye dusunuyorum rengim.
Bunyamini izlediğim maclarda hic begenmedim. Ederini bilmiyorum ama 1m euro etmez etmemeliBenjamin iyi bir potansiyel. Kanat performansı da iyi, lakin yüksek 1 meblag talep ederler diye dusunuyorum rengim.
Bünyamin çok mantıklıBek oyuncularında transfer gündemimiz nedir bilemem ama Umut Meraş / Bünyamin Balcı gibi yerli oyuncuları takip etmek gerekiyor
Başkanların vaatlerinin hiçbirine inanmıyorum samimi gelmiyorlar bana.Hangi parayla yapacaklar bunları.Sıcak paradan ya da somut bir sponsordan bahseden yok.Alayı boş vaat.
Yani reis bana da mantıklı geliyor, 20-21 yaşında ve 2020 'nin Ocak ayından beri düzenli olarak Süper Lig tecrübesi var. Mesela Kerem 3. ligde Atalay/Yunus alt yapıda günlerini geçirirken Bünyamin Balcı çatır çatır oynuyordu bu ligde, sırf bu sene 3000 dakikası var ligdeBünyamin çok mantıklı
İsmi şişirme de değil
Gökhan Gönül gibi sessiz sedasız gelip oynayabilir
Kaan, Okay, Mert vs bunlar zor işler çünkü