Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Madem futbolcuyu getirebileceğini düşünüyor , görüşmeler yapılmış...
O zaman seçilmese bile seçilmiş başkana bu transfer için katkıda bulunur umarım

Bahsettiği Çalhanoğlu galiba

Niye her başkan transferden prim yapmaya çalışıyor ki. Biri de desin ilk 2-3 sene kesin şampiyon olacağız diye bir sözümüz yok ama biz geleceğin gssini kuracağız, işleyen bir sistem oturtup gelen her başkanın kafasına göre yöneteceği bir kulüp olmaktan çıkaracağız diye.

Niye her başkan transferden prim yapmaya çalışıyor ki. Biri de desin ilk 2-3 sene kesin şampiyon olacağız diye bir sözümüz yok ama biz geleceğin gssini kuracağız, işleyen bir sistem oturtup gelen her başkanın kafasına göre yöneteceği bir kulüp olmaktan çıkaracağız diye.
esref baskan diyor bunu

Madem futbolcuyu getirebileceğini düşünüyor , görüşmeler yapılmış...
O zaman seçilmese bile seçilmiş başkana bu transfer için katkıda bulunur umarım

Bahsettiği Çalhanoğlu galiba
o is o kadar kolay degil.
ben baskan adayı olsam, diger aday da atıyorum dursun olsa ve genel kurul da gidip dursunu secse, kılımı kıpırdatırsam adiyim.

Başkanların vaatlerinin hiçbirine inanmıyorum samimi gelmiyorlar bana.Hangi parayla yapacaklar bunları.Sıcak paradan ya da somut bir sponsordan bahseden yok.Alayı boş vaat.

Bek oyuncularında transfer gündemimiz nedir bilemem ama Umut Meraş / Bünyamin Balcı gibi yerli oyuncuları takip etmek gerekiyor

Adam ztn 3 yıllığına seciliyor nasıl boyle bir sey desin yaw

Yerli alınacaksa Bursaspor’dan Emirhan alınmalı. Sev sevme ama paragöz Emre stilinde bir eleman.

Yedlin’i kizdirmislar

ABD finalde Meksika’yi 3-2 yenerek CONCAF sampiyonu oldu. Uzatmalara giden macta Yedlin 105 dk sahada kaldi. 120. dkda Meksika penalti kacirmis. Ozeti izledim de Juve’li McKennie cok iyi oynamis, ABD’nin genc jenerasyonu fena degil cok iyi oyuncular cikmaya basladi.

Bünyamin çok mantıklı
İsmi şişirme de değil
Gökhan Gönül gibi sessiz sedasız gelip oynayabilir
Kaan, Okay, Mert vs bunlar zor işler çünkü
Yani reis bana da mantıklı geliyor, 20-21 yaşında ve 2020 'nin Ocak ayından beri düzenli olarak Süper Lig tecrübesi var. Mesela Kerem 3. ligde Atalay/Yunus alt yapıda günlerini geçirirken Bünyamin Balcı çatır çatır oynuyordu bu ligde, sırf bu sene 3000 dakikası var ligde

Mesela Omar 'ın futbola ne derece dönebileceği belli değil yabancı sınırlaması da varken Yedlin ve Bünyamin ikilisi sağ bek olarak işimizi görebilirdi, sol tarafa geçtiğimizde belli ki yabancı bir sol bek transfer edilecek ama Umut Meraş 'ın da transfer için yoklanmasını isterdim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt