Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
keşke 2 taksitle 10-11 m falan verebilsek bu kadar cash düşkünü olmasınlar yav

Sahsi fikrim biz 10 veririz ama taksitle, Benfica yanasmiyor gibi geliyor bana sanki ondan.

Umarim olur dedigim gibi kiralik + satin alma.
Belki sadece Gedson‘a para olsun diye Mou‘u bile almazlar.
Zaten Hocam öyle bi aciklama yaptiki 10 gol atamazsa almazlar gibi bir his var bende

Bakalim ne olacak.
Adamlar Szalai iyi aldi begeniyorum ama FB gibi abartmiyorum adamlar 20 Mio € diyorlar :D

Ulan cocuk sadece Türkiye‘de oynadi Avrupa 0.
Kibris var tabi birde :D

merak ettim onu
Medya bu kadar ellerindeyken , gazladıkça gazlıyorlar tüm oyuncuları

Sonra da istikamet İtalya.

Kimse de sorgulamıyor. Muriç'i olayı biraz açıklığa kavuştu geçen o kadar.

Milyon Dolarları alacak tatil yapmamış Muslera. Yok öyle dünya. Muslerayi bende severimde Kaptan bu HERIF gelecek tabi
Muslera zaten ilk devre sakatlıktan listeye bile yazılmadı, oynadığı süre milli maçlar dahil 6 ayı geçmez.Bu dinlenmedi felan hikayeleri basının sallaması.Gerçek oyuncunun pas becerisi düşük olduğu için aynı Lyundama'da olduğu gibi performans geriye gidiyor, hata yaptıkça da motivasyon kaybı yaşayıp oyundan kopuyor.Bir süre sonra hocanın ondan isteği pas oyununu değil de kendi bildiği yolda devam eder, ayağına gelen topa gelişigüzel vurmaya başlar.

basel'deki edon zhegrova için paramız yeter mi acaba

sol ayaklı sağ kanat oyuncusu. forumun hayran olduğu morutan'ın topla daha çabuk hareket edebileni gibi duruyor adam videolarda
Gunde 4 saat uyku
gece izler futbolcu
Heryeri Sırtlan dolu
Kaderidir Aslan yolu

Onun bunun çocukları bilerek yapıyorlar.

Alın görün oyuncu pazarlığı nasıl yapılır diye?

Bizim taraftarda her maç sonu oyuncularımızın sosyal medya hesabına girip sövüyor.

Kulübün resmi hesabının altında saçma sapan hatalar videosu yayınlayıp ÇÖP yazıyor...

sol ayaklı sağ kanat oyuncusu. forumun hayran olduğu morutan'ın topla daha çabuk hareket edebileni gibi duruyor adam videolarda
geçen konusunu açacaktım gsc scout'a sonra kaldı öyle. videolarda gerçekten gayet iyi ama 90dk nasıldır acaba

1628374710553.webp

fm21'de böyle

geçen sene avrupanın en çok dribling yapan topçuları arasındaydı 4 müydü 5 miydi tam hatırlamıyorum

sulemana,marcus edwards gibi wonderkidlerde vardı listede keşke çekebilsek ben mesela marcus edwardsıda çok isterim lakin en az 10 isterler

Elmas ve Muriqi'yi iyi okuttular(!) onu da okuturlar o civarlara bir şekilde :D

Emin degilim.

Vedat 18.5‘e gitti ama bak arkasindan neler cikti neler, bide orda Bidon oldu, rezil bir sezon.

Elmas hadi daha 20 yasinda Türkiye Liginde oynadi, piyasa yapti .
Genelde ortalama 20‘dka oynuyor yani pek tutunamadi .

Yani artik Türkiye‘den öyle 20-25 veren olmaz gibi geliyor bana son gidenler pek tutunamadi.

Buraya yaziyorum sen Yunus Akgünü 1 Sezon‘da 17-18 maca cikart 4-5 gol 3-4 assist yapsin direk verirler sana 12 Mio € .
Daha 21 yasinda.
Ilk senesinde 2-3 Mio € veriryorlardi

geçen sene avrupanın en çok dribling yapan topçuları arasındaydı 4 müydü 5 miydi tam hatırlamıyorum

sulemana,marcus edwards gibi wonderkidlerde vardı keşke çekebilsek ben mesela marcus edwardsıda çok isterim lakin en az 10 isterler
150 taksitle transfer teklifi yapma stratejimizi uygulayarak 8-10 m civarına 3-4 taksitle alabiliriz belki

morutan'da eksik olan hızlanma bu adamda var gibi. ilk adımı attıktan sonra bir anda hızlanabiliyor. adam eksiltebilmek adına çok önemli bir artı.

2 yıl kiralık çok inşallah madde vardır bu kiralamada, 20 maça ilk 11 çıkarsa kiralık sözleşmesi 1 yıl uzar tarzı..

yoksa cidden yazık günah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt