Tunahan Kula
Parçalı Üye
- 17 Ocak 2021
- 2.550
- 2.575
- 563
Senmostafanın ensesine haince yumruk atan caner puştunu mu alalım !!! sizde AR varmı AR ?????
Moderatör tarafında düzenlendi:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Senmostafanın ensesine haince yumruk atan caner puştunu mu alalım !!! sizde AR varmı AR ?????
hadi inş
keşke 2 taksitle 10-11 m falan verebilsek bu kadar cash düşkünü olmasınlar yavNe yalan söylim 2 Mio € kiralama + 7,5 Mio € bonserviz satin alma diye bi muhabbet vardi.
2 + 10 olabilir o rakamlara cikabilir, varsa ben 2 + 12 bile veririm ama fazla cikmam.
Olursa bu rakamlara olur gibi ama tabi Fatih Terim ve Paraya bakar son söyletiler bu yandan.
Ne vereceğini bilmediğimiz cicaldau,nelsson gibi oyunculara bonservisi verip alıyoruz ama Gedson’u kiralamaya çalışıyoruz umarım mantıklı bir açıklaması vardır önümüzdeki sezon yine Gedson nöbetine döndürmeyelim işi
Fbjk yaparsa baya koyacak bana uzun seneler
Bein bu sezon ali gültiken ve feyyaz uçar ile anlaşmış yorumcu olarak..Sunucu zaten fanatik beşiktaşı güntekin..
Trt de rıdvan dilmen var..
A spor zaten trabzonspor tv..
Bu medya işini yıllardır çok önemsemiyoruz kulüp olarak ama en önemli işlerden biri bu medya işi..
Adamlar federasyon ve hakemlerle ağzımıza edip kendi kurdukları medya düzeninde yıllardır aklıyorlar bu rezillikleri..
Bu sezon da düzen sağlam kurulmuş..
Lehimize yalandan bir hata olsa 2 saat hakem konuşurlar yine..Aleyhimize bir hata olsa ''iyi takımsan hakemi de yeneceksin.'' olur..
Biz de burada takım kurmaya çalışalım analiz yapalım..
Öyle olacak heralde inşallah başarılı olurBerk altyapıdayken Avrupa’dan talipleri var diye konuşuluyordu onu da oynatabiliriz bence. İçerde oynadığımız bazı maçlarda zaten kalemize 2-3 pozisyon geliyor. Çok net olanları muslerada yiyiyor.
Koreli stoper alma beyinsizligini de ancak FB yapardı zaten
ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bakalim ne olacak.
Adamlar Szalai iyi aldi begeniyorum ama FB gibi abartmiyorum adamlar 20 Mio € diyorlar
Ulan cocuk sadece Türkiye‘de oynadi Avrupa 0.
Kibris var tabi birde
merak ettim onu
8-10 Maç aldırmak zorunda zaten 2.5 Milyon Euro alıyor abi iyi misiniz siz?O muslera sezon icinde sana 8 10 mac aldiginda ayni seyleri soyleyecekmisin acaba suc muslerada gidip ailesiyle tatil yapip maca cikmayacakti