Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne yalan söylim 2 Mio € kiralama + 7,5 Mio € bonserviz satin alma diye bi muhabbet vardi.

2 + 10 olabilir o rakamlara cikabilir, varsa ben 2 + 12 bile veririm ama fazla cikmam.

Olursa bu rakamlara olur gibi ama tabi Fatih Terim ve Paraya bakar son söyletiler bu yandan.
keşke 2 taksitle 10-11 m falan verebilsek bu kadar cash düşkünü olmasınlar yav

Bein bu sezon ali gültiken ve feyyaz uçar ile anlaşmış yorumcu olarak..Sunucu zaten fanatik beşiktaşı güntekin..

Trt de rıdvan dilmen var..

A spor zaten trabzonspor tv..

Bu medya işini yıllardır çok önemsemiyoruz kulüp olarak ama en önemli işlerden biri bu medya işi..

Adamlar federasyon ve hakemlerle ağzımıza edip kendi kurdukları medya düzeninde yıllardır aklıyorlar bu rezillikleri..

Bu sezon da düzen sağlam kurulmuş..

Lehimize yalandan bir hata olsa 2 saat hakem konuşurlar yine..Aleyhimize bir hata olsa ''iyi takımsan hakemi de yeneceksin.'' olur..

Biz de burada takım kurmaya çalışalım analiz yapalım..

Ne vereceğini bilmediğimiz cicaldau,nelsson gibi oyunculara bonservisi verip alıyoruz ama Gedson’u kiralamaya çalışıyoruz umarım mantıklı bir açıklaması vardır önümüzdeki sezon yine Gedson nöbetine döndürmeyelim işi

Gedson için 8-10m bons. civarına düşüp taksitlere de ok deseler ilk uçakla İstanbul'a iner bu gece

Fbjk yaparsa baya koyacak bana uzun seneler

Rosier yada Ghezzal gibi olur canim kardesim benim.

Bundan cok eminim, kendisinde Denayeri görüyorum.
Öyle bir tip, gelirse bize gelir zaten istiyor .

Benim en cok üzüldügüm olay Kaan Ayhan.
Zamaninda 2,5 Mio € kimse vermedi cocuk geliyordu, hersey tmm ama iste o 2,5 cikmadi…

Gedson‘da öyle sey olursa affetmem.
Mourtan icin 7 Mio verecektik, ver o parayi Gedson‘a !
Aldigin belli oynadigi topu biliyoruz

Bein bu sezon ali gültiken ve feyyaz uçar ile anlaşmış yorumcu olarak..Sunucu zaten fanatik beşiktaşı güntekin..

Trt de rıdvan dilmen var..

A spor zaten trabzonspor tv..

Bu medya işini yıllardır çok önemsemiyoruz kulüp olarak ama en önemli işlerden biri bu medya işi..

Adamlar federasyon ve hakemlerle ağzımıza edip kendi kurdukları medya düzeninde yıllardır aklıyorlar bu rezillikleri..

Bu sezon da düzen sağlam kurulmuş..

Lehimize yalandan bir hata olsa 2 saat hakem konuşurlar yine..Aleyhimize bir hata olsa ''iyi takımsan hakemi de yeneceksin.'' olur..

Biz de burada takım kurmaya çalışalım analiz yapalım..

Televizyonda ki spor programlarına ilgi çok çok azaldı ya. Boşa konuşuyorlar orada. Çoğu insan YouTube üzerinde ki kanallardan izleyecekse izliyor sanırım artık futbol sohbetlerini.

Berk altyapıdayken Avrupa’dan talipleri var diye konuşuluyordu onu da oynatabiliriz bence. İçerde oynadığımız bazı maçlarda zaten kalemize 2-3 pozisyon geliyor. Çok net olanları muslerada yiyiyor.
Öyle olacak heralde inşallah başarılı olur

Koreli stoper alma beyinsizligini de ancak FB yapardı zaten

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bakalim ne olacak.
Adamlar Szalai iyi aldi begeniyorum ama FB gibi abartmiyorum adamlar 20 Mio € diyorlar :D

Ulan cocuk sadece Türkiye‘de oynadi Avrupa 0.
Kibris var tabi birde :D

merak ettim onu

Bakalim ne olacak.
Adamlar Szalai iyi aldi begeniyorum ama FB gibi abartmiyorum adamlar 20 Mio € diyorlar :D

Ulan cocuk sadece Türkiye‘de oynadi Avrupa 0.
Kibris var tabi birde :D

merak ettim onu

Elmas ve Muriqi'yi iyi okuttular(!) onu da okuturlar o civarlara bir şekilde :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt