- 27 Ocak 2010
- 59.387
- 30.998
- 3.523
Fmsi acik olanlar size zahmet su yeni stoperin ilk halinin profilinide atabilirler mi
Simdiden cok tsk
Simdiden cok tsk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Medya bu kadar ellerindeyken , gazladıkça gazlıyorlar tüm oyuncuları
Sonra da istikamet İtalya.
Kimse de sorgulamıyor. Muriç'i olayı biraz açıklığa kavuştu geçen o kadar.
Neyle alacaklar? En az 9 milyon aciklari var.Gedson'a Fener girmiş diyorlar.
Bizim temel sorunumuz çıkan isimleri bitiemiyoruz uzuyor uzuyor bak Fener Koreli adamı 1 günde bitirid.
Berkan 1 ay Barış Alper Yılmaz 1 ay sürdü. Gene eksiklerimizi tam kapatamadık.
Gedson'u Fener alırsa yıkım olur. Adamlar iş bitirici ama bunu unutmamk lazım.
Bizim ligde ovulecek takım yok şu anGedson'a Fener girmiş diyorlar.
Bizim temel sorunumuz çıkan isimleri bitiemiyoruz uzuyor uzuyor bak Fener Koreli adamı 1 günde bitirid.
Emin degilim.
Vedat 18.5‘e gitti ama bak arkasindan neler cikti neler, bide orda Bidon oldu, rezil bir sezon.
Elmas hadi daha 20 yasinda Türkiye Liginde oynadi, piyasa yapti .
Genelde ortalama 20‘dka oynuyor yani pek tutunamadi .
Yani artik Türkiye‘den öyle 20-25 veren olmaz gibi geliyor bana son gidenler pek tutunamadi.
Buraya yaziyorum sen Yunus Akgünü 1 Sezon‘da 17-18 maca cikart 4-5 gol 3-4 assist yapsin direk verirler sana 12 Mio € .
Daha 21 yasinda.
Ilk senesinde 2-3 Mio € veriryorlardi
Gedson'a Fener girmiş diyorlar.
Burak Yılmaz'in Fener'e gitmesi belki hafifletici bir sebep olurdu, yoksa durup dururken hiç Caner'e katlanamam.Caner Erkini alirsak Galatasarayi takip etmeyi birakirim
Fenerin yeni stoperinin 8 milyon cıkış maddesi olacakmis. Iddiaya gore biz ve Porto kabul etmemişiz. Zaten Porto baskani teklifi duydugu an fuck off demistir
açıkçası ben ismini bile bilmiyordum. transfermarkt'ı karıştırırken karşıma çıktı.geçen konusunu açacaktım gsc scout'a sonra kaldı öyle. videolarda gerçekten gayet iyi ama 90dk nasıldır acaba
Ekli dosyayı görüntüle 133816
fm21'de böyle
Fmsi acik olanlar size zahmet su yeni stoperin ilk halinin profilinide atabilirler mi
Simdiden cok tsk
Bu nasil mantik kardesim hangi takimin kalecisi okadar mac aliyor 5+ alan kac tane topcu var hangisi kac mac aliyor muslera normal kalecinin uzerinde bir kaleci ozel bir kaleci elestirirsin ama lisansini yirtmak gibi tabirler yakismiyor muslera olmasa en az 3 4 sampiyonlugumuz yoktu8-10 Maç aldırmak zorunda zaten 2.5 Milyon Euro alıyor abi iyi misiniz siz?
tr'de açılır o tarzda bir oyuncuaçıkçası ben ismini bile bilmiyordum. transfermarkt'ı karıştırırken karşıma çıktı.
istatistikleri de fena değil
geçen sene 30 maçta 5 gol, 6 asist yapmış
bu sene 2 lig maçında 1 gol, 3 asisti var.
zaten kimse bunların sattıklarına o paraları vermedi ki
sn.ali koc yaptı bişeyler, italya'da kankası cok adamın
Okey.Bu yorumları bi ss alıyım da kenarda dursun sezon başlasın 8-9 hafta sonra aanholtla ömer bayrama sövüldüğü zaman Erman Toroğlu hocamızın kasetleri önlerine koyduğu gibi bizde ssleri buraya koyarız.caneri istiyenlerin arsız olduğunu beyan eden 1 gsc mensubu