Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim takimin stoper için 2 milyondan fazla harcamasını lüzumsuz buluyorum. Marcao en üst sınır olmasi lazım 4 m bile çok ama yine fiyat performans olarak makul de yok Nelson Melson yine bir stopere 6-7 verilecekse biz neyin pesindeyiz ya takımda tabela yapacak adam yok yemişim stoperini

Ekli dosyayı görüntüle 133763
Şu adam maçı Boey’ı öyle bir kötülüyor ki zannedersin 10 maç üst üste kötü oynuyor. Bir de neymiş ilk yarıda hiç onun tarafından gelmemiş takım, hay allahım ya ilk 10 dakika baskıyı izlememiş herhalde. Şu tarz boş yorumculardan nefret ediyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hic onun tarafindan gelmemisse buyrun burdan gelin mi diyecek 2. Yari gelmis adam hata da yapmadi

Bizim takimin stoper için 2 milyondan fazla harcamasını lüzumsuz buluyorum. Marcao en üst sınır olmasi lazım 4 m bile çok ama yine fiyat performans olarak makul de yok Nelson Melson yine bir stopere 6-7 verilecekse biz neyin pesindeyiz ya takımda tabela yapacak adam yok yemişim stoperini
1 tanede değil 2 kanat lazım. Babel Ardayı saymıyorum ben. Yunus kiralık gidecek. Kerem Barış var sadece Onlarda tek başlarına hemen birsey yapamazlar. Zaman lazim

Ekli dosyayı görüntüle 133763
Şu adam maçı Boey’ı öyle bir kötülüyor ki zannedersin 10 maç üst üste kötü oynuyor. Bir de neymiş ilk yarıda hiç onun tarafından gelmemiş takım, hay allahım ya ilk 10 dakika baskıyı izlememiş herhalde. Şu tarz boş yorumculardan nefret ediyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Boey hepsinin eline verecek tek tek şu terim eski günlerine döneydi gs herkesin eline çıkarıp verseydi görürdük meymenetsiz yüzlerinin kahırlı hallerini

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt