Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera'nın o topu alıp sayısız hareket yapma şansı vardı, Aytaç 1 suçluysa Muslera 5 suçlu
ikisi de aynı oranda suçlu aytaç direkt adamın ayağına bırakmış topu az hızlı olsa zaten 5 tane muslera olsa yine fark etmezdi.
Muslera bir daha eskisi gibi olmayacak o kırılma büyük travma yaratmış ayak kullanmaktan kaçıyor. Eski muslera olsa iki kere çalımlardı oyuncuyu.

Buradaki kritik sorun hep aynı baskı yokken aptalca kaleye oynuyorlar ve hep hatalı pas oluyor. Bu bizde alışkanlık o top muslerayla buluşmak zorunda değil. Kaleci hatasız olsa bile hata yapmaya sebep olur bunlar. Bir kaleci bir maçta 20 kere pas yapıyorsa acayip sıkıntı vardır.

aytaç'tan herşey beklenebilir adamın kalibresi belli bu yaptığını sayısız kez yapacak daha şaşırmaya gerk yok ilk hatasından, o kadar para kazanan superstar muslera onu yapmamalı orda geçiniz

Aytaç dışarı vursa problem olmayacaktı. Alparslan,Aytaç,Ömer Bayram vs. Kabus gibi kadro.
Niye disari vursun ağabey 5 kisi bosta ciddi bir baski yok

Muslera’nin ne yapmaya calistigini cozemedim 2 gündür

Neden eğilip dizini koyuyor amaç ne gercekten merak ediyorum

Şu pozisyonda suçu Aytaç'a atmak insafsızlıktır. Asla kabul etmiyorum. Aytaç yanlış pas tercihi yapmış olabilir ve pası kötü atmış olabilir ama Muslera'nın yaptıklarına asla neden olamaz.

Pozisyonda gol sebep olan hataların hepsini Muslera yapıyor.

Muslera çok rahat bir şekilde topu gelişine dikebilir. Topu eline alıp daha hafif bir ceza ile atlatabilir. Topu kaptırdıktan sonra gol olmasına izin verebilir.

Kusura bakmayın ama Muslera bunların hiçbirini yapmayıp laubali bir şekilde topu rakibin önüne bırakıyor ve daha sonra yaşabilecek en kötü senaryoyu yaşatıyor. Muslera yerinde X kaleci olsa ertesi gün kızağa çekilmişti.
Muslera nın kötü performansına birşey demiyorum ama diğer oyuncunun topa yetişeceğini düşünüp ona göre hamle yapıyor. Top ilk kendisine geldiğinde de afallıyor. Burada Aytaç a laf etmemek saçmalıktan başka birşey değil. Baskısı 5 pas seçeneği varken attığı saçma pas herkesi dumur etti.

Topa ilk rakibinin yetişeceğini düşündüğü için dizini koydu. Rakip önce yetişecek ve topa vuracak diye. Ama top ona gelince yapacağına karar veremedi. Saçmaladı.

Dışarı vursa en azından gol ve kırmızı olmazdı. Muslera da hatalı tabii ki,hele Psv maçında ki yaptıkları.

ikisi de aynı oranda suçlu aytaç direkt adamın ayağına bırakmış topu az hızlı olsa zaten 5 tane muslera olsa yine fark etmezdi.
Muslera bir daha eskisi gibi olmayacak o kırılma büyük travma yaratmış ayak kullanmaktan kaçıyor. Eski muslera olsa iki kere çalımlardı oyuncuyu.

Buradaki kritik sorun hep aynı baskı yokken aptalca kaleye oynuyorlar ve hep hatalı pas oluyor. Bu bizde alışkanlık o top muslerayla buluşmak zorunda değil. Kaleci hatasız olsa bile hata yapmaya sebep olur bunlar. Bir kaleci bir maçta 20 kere pas yapıyorsa acayip sıkıntı vardır.
Muslera' nın hiçbir zaman ''İyi ayaklı kaleci'' olmadığının altını çizmek isterim. Bizim taktik baştan yanlış yani...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt