Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eksileri yok bizim standart için yok yani baya iyi adam alınabilecek en iyi oyuncu kemik gibi ayakları düzgün hava toplarinda çok çok uzun olmasada iyi sıçrama özelliği var sadece bizim önceliğimiz bu kadar yüksek meblağli bir stoper miydi ondan emin değilim ön tarafa yatırım yapılmalı dusuncesindeydim aldiysak eğer savunmayı düşünmeye gerek yok tipi harici de kjaere benziyor oyun olarak 7 milyon eder 10 yine eder dediğim gibi tek düşündüren öncelik miydi bu adamı aldiysak dieng gelmez çünkü gerek yok her türlü toparlar alt yaş milli takımlarının kaptaniydi saha içinde çok konuşuyor savunma hattıyla elleriyle maç içinde yönlendirme yaptığını göreceksiniz

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İnşallah gelmiştir bence 7 milyon Euro bonservis 4 yıla yayılacak şekilde ödeme uygun gibi ozan kabak Marcao misali tutarsa iyi para kazanırız yaşı genç daha

Bu adamlara bu paraları veriyoruz da kaça satabilirsin ki bu adamları ? Türkiye ligi lan burası ve CL'de oynamıyorsun, paraları leylalara basıyoruz buda resmiyet kazanırsa ağır KOMİSYON kokusu almaya başlayacağım.

Her paylaşımında Beşiktaşlılık ve o profil var.

Yağızın tiner şubesi.
Bu konuda katılıyorum ama ANK, Nevzat ile filan kıyaslandığında haber kaynakları var yani bu herifin. Diğerleri Sabun gibi yönetim tarafından seçilirse ancak dönemlik olarak muhabirlik yapabiliyorlar. Onun haricinde hayatları kolpa. ANK ve Nevzat mesela Dursun dönemi hariç kolpalamasyonun kralını yapıyorlar.

Maicon’a 8 milyon verdik çöp oldu, Luyindama’ya 8 verdik çöp oldu sayılır. Hâlâ hangi akla hizmet 7m gömeceğiz bir stopere?
Ha tamam bu da öyle olacak diye bir şey yok ama bir sürü öncelikli bölge varken sanki para mıçıyormuşuz gibi niye bir stopere 7 milyon verelim? Aklım mantığım almıyor benim bu olayı…

hücüm ve oyun kurma anlamında stoperler zaten nerdeyse orta sahalar kadar kritik ?
Ön taraf daha onemli. Once ileriyi halletmek lazim. Takimda adam eksiltebilen oyuncu yok, dogru durust pozisyona giremiyoruz. Kilit pas atabilen oyuncu yok. Ön tarafa dogru profil de olan adamlari almazsan stopere Thiago Silva’yi getirsen bile degisen bir sey olmaz.

nelsson'u kaleci yerine ona pas atalım diye istiyoruz sanırım, yeni kurban bulundu.
Marcao->nelsson->taylan->babel->nelsson->marcao->nelsson->berkan->arda->nelsson.

şu takıma kanat alın be kardeşim

boş sahada top sürmeye kalkınca bile düz gidemiyor bizimkiler

babel top sürerken topu arkada unutuyor.

kerem en son çalımını halı sahada oynarken atmıştır

malatya'daki fofana bizimkileri donunda sallar yav

bu adamlarla oynadığı için mostafa da çürüyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt