Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ön taraf daha onemli. Once ileriyi halletmek lazim. Takimda adam eksiltebilen oyuncu yok, dogru durust pozisyona giremiyoruz. Kilit pas atabilen oyuncu yok. Ön tarafa dogru profil de olan adamlari almazsan stopere Thiago Silva’yi getirsen bile degisen bir sey olmaz.
doğru önemli de içeriden bilgi yok o yüzden varsayımda bulunmak istemiyorum zaten belli ve uğraştıkları bir şeydir diye düşünüyorum. Nelsson almak hücümcü almıcaz anlamına da gelmiyor. giden gelen falan bilgimiz yok beklemek lazım sonra yangın yapılır

Kaleci dahil defans hattı komple değişecekse okey.
Kaleye türk
stoperler nelsson+yeni transfer
marcao+luyindama paket yeni transferlerin parası çıksa yeter.

Takımda gol atacak adam yok. 3 Gol attık. Biri sahanın en kısası Emre Kılınç'ın bala göte boş kalıp vurduğu balon gol. Diğeri Diagnenin düşerken attığı balon gol. Sonuncusu da Sacha Boey'in keni çabasıyla attığı kariyerinin ilk golü. Rakip de köy takımı

BU TAKIMA HÜCUM OYUNCUSU LAZIM KANAT LAZIM GOL ATACAK ADAMLAR LAZIM YETER

Nelsson iyi oyuncu açıkçası aradığımız stoper özelliklerini barındırıyor ama bütçenin ciddi bir kısmını ona ayırmamız doğru mu bilmiyorum. Sağ kanat ve orta sahayı tamamladıktan sonra bu hamle gelse çok iyi derdim helede Luyindama gidiyorsa.

Maicon’a 8 milyon verdik çöp oldu, Luyindama’ya 8 verdik çöp oldu sayılır. Hâlâ hangi akla hizmet 7m gömeceğiz bir stopere?
Ha tamam bu da öyle olacak diye bir şey yok ama bir sürü öncelikli bölge varken sanki para mıçıyormuşuz gibi niye bir stopere 7 milyon verelim? Aklım mantığım almıyor benim bu olayı…
Luyindama sakatliktan sonra düştü, yapacak biseyin yok.

Defans için 7 verip 4’e böldürüyosak hücumcu için de 10 verip 5’e böldürmeyeceğimizi nerden biliyorsunuz ?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Orta saha içinde 12 verip 6'ya boldurursek bu iş tamam

Luyindama sakatliktan sonra düştü, yapacak biseyin yok.

Ben Luyindama'nın asıl sorununun fizikselden ziyade psikolojik olduğunu düşünüyorum. En ufak hatasında saha kenarında çıldırıp abuk subuk hareketler yapan bir td varken o baskıyla top oynamayı unutuyor adam resmen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt