Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayır, öyle bir şekilde geldi ki, 3.5 attım anasını satayım. Dalmışım zaten. Pencereler çarptı, kapı kapandı. Dedim herhalde Sur'a üflediler. :D
Balkonda mandal kovası vardı dolu, mandallarla birlikte sokağa uçmuş. :D
Oraların havası manyak ya. Bizim yemin töreninde de yazın ortasında öyle bi hava olmuştu. Sonra mersine gittim orası da aynı sıcağı mıcağı yağmuru her şeyi benziyor

Olmaz gibi bu sezon‘da 6-7 gol assist oynar orda daha kolay bizim burdan , zaten öyle bi yetenek olsa Bundesliga sever ordan topcu olmayi, Gladbach, Leipzig veya Leverkusen alirdi.
Bence gördüler adam limite gelmis fazla olmaz gibi .
reis gedson'u salarlarsa bonservisle salarlar kaç istiyolar hiç istihbarat var mı son günlerde

bence eylüle kalmaz o iş eğer bonservisle alırsak

1628373903951.webp

unutmayalım.

Hayır, öyle bir şekilde geldi ki, 3.5 attım anasını satayım. Dalmışım zaten. Pencereler çarptı, kapı kapandı. Dedim herhalde Sur'a üflediler. :D
Balkonda mandal kovası vardı dolu, mandallarla birlikte sokağa uçmuş. :D
Seni Iskenduruna yaziyoruz. Okulun hayırlı olsun

reis gedson'u salarlarsa bonservisle salarlar kaç istiyolar hiç istihbarat var mı son günlerde

bence eylüle kalmaz o iş eğer bonservisle alırsak

Ne yalan söylim 2 Mio € kiralama + 7,5 Mio € bonserviz satin alma diye bi muhabbet vardi.

2 + 10 olabilir o rakamlara cikabilir, varsa ben 2 + 12 bile veririm ama fazla cikmam.

Olursa bu rakamlara olur gibi ama tabi Fatih Terim ve Paraya bakar son söyletiler bu yandan.

Vardı yolladık...
Okanı neden yolladık hala sorguluyorum

Berk altyapıdayken Avrupa’dan talipleri var diye konuşuluyordu onu da oynatabiliriz bence. İçerde oynadığımız bazı maçlarda zaten kalemize 2-3 pozisyon geliyor. Çok net olanları muslerada yiyiyor.

Canerin anası babası Caner’i bu kadar savunmaz yapmayın beyler.
Ne mal olduğu belli herifin.
Safi zarar. Hadi karakterini geçtim;
Futbol ceza sahasına 150 tane orta açmak değil.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt