Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gedson olsa iyi olur ama alternatifsiz değil mesela Harroui o boşluğu doldurur kesinlikle alternatif plan şart. Benfica Gedson'u oyuncu isteğinden ötürü transferin son günlerine doğru gönderebilir ama bu duruma güvenemeyiz alternatif gerekli.

Yalnız bu çok güzel bir şey. Fener'i de tebrik ederim ayrıca sonunda akıllanabilmişler. Beşiktaş inşallah haciz maciz ne varsa gelir de kapanır

Zaten sacma bir durum ghezala iki kurus fazla verirsek maaslari odeyemeyiz diyen cebi uzerine texeria godin ve costa aliyor maaslari odeyemezse basarida gelmez bu tip adamlar para almadan adim atmaz seneye ellerinde satacak 1 2 oyunculari olur veya olmaz

Medya bugün en büyük oyuncak.
Transfermarkt‘da biraz oyuncuyu öveceksin, Piyasa degerini yükseltceksin bak bakalim nasil oluyor.
Transfermarkt'da bunlarla Trabzon'lular güzel çalışıyor.

Uğurcanın değeri 19 milyona dayamışlar yine.

Geçen seneki yaz transfer döneminde 20 milyon yapmışlardı , sorduğumuzda ıslak imzalı teklif var diyordu :D

Sonra geri düştü tabi.

Bu nasil mantik kardesim hangi takimin kalecisi okadar mac aliyor 5+ alan kac tane topcu var hangisi kac mac aliyor muslera normal kalecinin uzerinde bir kaleci ozel bir kaleci elestirirsin ama lisansini yirtmak gibi tabirler yakismiyor muslera olmasa en az 3 4 sampiyonlugumuz yoktu
Sen bu adama 2.5 veriyorsan bu adam sana maç aldırmak zorunda. Asıl senin mantığın yanlış. Diğer kaleciler ne kadar alıyor ki nasıl bir beklenti içerisine giriyorsun anlamadım ki

Bein bu sezon ali gültiken ve feyyaz uçar ile anlaşmış yorumcu olarak..Sunucu zaten fanatik beşiktaşı güntekin..

Trt de rıdvan dilmen var..

A spor zaten trabzonspor tv..

Bu medya işini yıllardır çok önemsemiyoruz kulüp olarak ama en önemli işlerden biri bu medya işi..

Adamlar federasyon ve hakemlerle ağzımıza edip kendi kurdukları medya düzeninde yıllardır aklıyorlar bu rezillikleri..

Bu sezon da düzen sağlam kurulmuş..

Lehimize yalandan bir hata olsa 2 saat hakem konuşurlar yine..Aleyhimize bir hata olsa ''iyi takımsan hakemi de yeneceksin.'' olur..

Biz de burada takım kurmaya çalışalım analiz yapalım..
Bu senelerdir çok net şekilde gidiyor ve maalesef bunu bizim taraftar da yapıyor. Galatasaray isen hakemide yeneceksin. Kaliteli iyi futbol oynamak önemli ama her zaman hakemide yenemiyorsun hele ki son senelerde bizimle çok uğraşıyorlar ve maalesef medya gücümüz yok denecek kadar az hep başka takım yorumcuları fanatikleri bizim takımı ezmeye yönelik konuşmalar sadece oynanan oyunla da değil yaptığımız transfer maliyetleri gibi her olayı abartarak kasıtlı yapılıyor.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Peki beyler size bir soru? Hep genç oyuncu istiyoruz. Ancak tecrübesizlikten doğacak olumsuz sonuçlarda sabrımız olacak mı?
Ben de genç oyuncu taraftarıyım ama olası tecrübe eksikliklerinin doğuracağı başarısızlıklarda sabırlı olabileceğimi düşünüyorum. Ya siz??
Bence tecrubeli olacaksa ki tecrubeliden kastim 30 ustu, bu mevkiler kaleci (muslera) var zaten, stoper, 6 veya 10 nr ve forvet olmali. Kanatlar ve orta saha genc olmali.

Bu durumda 6no ve 10 no alacaksak kaliteli ve tecrubeli olmali ve falcao cagne giderse oraya da bi tecrubeli gider tabi sakatlanmayan cinsinden. Nelsson geldiyse ve luyindama kalacaksa stoper alinmaz

Transfermarkt'da bunlarla Trabzon'lular güzel çalışıyor.

Uğurcanın değeri 19 milyona dayamışlar yine.

Geçen seneki yaz transfer döneminde 20 milyon yapmışlardı , sorduğumuzda ıslak imzalı teklif var diyordu :D

Sonra geri düştü tabi.

Transfermarkt‘da zaten bunu ayarliyan Admin Trabzonlu :P

Sorna zaten Fenerliler geliyor sorna Galatasaray
Orada piyasa yapilir hata bir duyumcu vardi orda Galatasaray icin iyi tuturuyordu.
Bu Oynekuru olayini bile bilmis diyorlardi.

Mou kadar ilginç birini görmedim. Başkasının futbol katilliğiyle suçlanacağı pek çok maçtan sonra ''The special one'' diye onore edilmiştir...Kendisine ''The special bus'' ünvanını daha çok yakıştırıyorum. Ne dersiniz?..

Nelsson yerine Koreli çocuğu alsaydık keşke

Kuşlar kaptı...

Screenshot_20210808_003129.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt