Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kusura bakma ama Fatih Terimle asla.

Altyapiya direktör, Sportif direktör birde Altyapi sorumulusu olacak ki birseyler olsun.

Yoksa öyle Transferleri olmaz o is.
Altyapidan cikacak oyuncu.
hiç kusura bakar mıyım

bahsettiğim zamandan kastım FT'nin olmayacağı zamanlar idi. :)

Morutan, Gedson, Halil vb 4-5 oyuncu daha alsak bile gelecek sene dört büyükler içinde en düşük maaş ödeyen takım olacağız. Ve kalite olarak büyük ihtimalle aynı seviyede hatta belki üstlerinde kalacağız. Sportif başarı da gelirse bankalar birliği ödeme döneminde bugünleri şükranla anabiliriz.

Bu mallar napti aga Lukaku, Hakimi falan gitti
Dzeko diyorlar şimdi, Lautaro ztn 2023'te sözleşme uzatmaz gider

Vallahi akıllanmaz bunlar

Gedson + Sag kanat transferi gerceklesirse 3 yerli planlamasi nasil olacak

Bana göre hocanin aklinda iki plan var

Biri gedson’un transferi gerceklesirse 4-3-1-2,bir diger plan ise Gedson transferi gerceklesmezse berghuis tarzi yaratici bir Sag kanat oyuncusu

Ilk plan da yerliler Taylan Berkan ve Halil/Kerem

Ikinci plan ise Berkan,Taylan ve Kerem

southampton'da iki senedir bekleneni veremeyen moussa djenepo için kiralık teklifi sunabiliriz belki

heriflerin kadro durumunu bilmiyorum belki kadronun parçası olarak görüyorlardır ama kariyerinin gidişatı buraya kiralık olarak gelmeye uygun gibi görünüyor.

Yasaklı kaynağa göre jk Costa için 3 milyon € maaş önermiş. Sadece 1 forvet alacaklarmış. Geçen sene Aboubakar sakatlanmadı diye fazla güveniyorlar kendilerine, son döneminde sakatlıklarla boğuşan ve 6 aydır top oynamayan birisine bu kadar teklif etmek büyük iş.

Gedson + Sag kanat transferi gerceklesirse 3 yerli planlamasi nasil olacak

Bana göre hocanin aklinda iki plan var

Biri gedson’un transferi gerceklesirse 4-3-1-2,bir diger plan ise Gedson transferi gerceklesmezse berghuis tarzi yaratici bir Sag kanat oyuncusu

Ilk plan da yerliler Taylan Berkan ve Halil/Kerem

Ikinci plan ise Berkan,Taylan ve Kerem
Bir zamanlar Hamit, Prime Selçuk, Prime Burak Yılmaz vardı.

Malesef Türk Oyuncularımız çok kötü.

Berkan ışık verdi gibi ama...

Bein bu sezon ali gültiken ve feyyaz uçar ile anlaşmış yorumcu olarak..Sunucu zaten fanatik beşiktaşı güntekin..

Trt de rıdvan dilmen var..

A spor zaten trabzonspor tv..

Bu medya işini yıllardır çok önemsemiyoruz kulüp olarak ama en önemli işlerden biri bu medya işi..

Adamlar federasyon ve hakemlerle ağzımıza edip kendi kurdukları medya düzeninde yıllardır aklıyorlar bu rezillikleri..

Bu sezon da düzen sağlam kurulmuş..

Lehimize yalandan bir hata olsa 2 saat hakem konuşurlar yine..Aleyhimize bir hata olsa ''iyi takımsan hakemi de yeneceksin.'' olur..

Biz de burada takım kurmaya çalışalım analiz yapalım..
Rahat ol renktas Erman hoca yeter bize Ankaragücü görünümlü Galatasaray lidir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt