Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Para verip aldığımız adam sayısı son 3.5 senede sadece 5.

Nagatomo - Cavanda ile fitledi kendini.
Akbaba - 4 (2 kere ayağı kırıldı, ligdeki en iyi yerliydi gelmeden önce)
Luyindama : 8 (Çapraz bağ koptu üstüne yanlış tedavi uygulandı)
Diagne : 13, üzerine konuşmaya gerek yok.
Marcao : 4, 10 kağıda az denilen noktadayız.

Total 30 m euro falan ediyor.

Ozanla Garryden 20 kazandıysak FT sayesinde, Tudor olsa bunlar çöp olmuştu.

Alınan diğer kiralıkların bedelini zaten kiralık gidenler karşıladı hep, onlara girmiyorum.

Kısacası bonservis konusunda 3.5 sene kendisini fitliyor, Badou gitti yerine kimseyi almadık konusuna girmiyorum. Öyle o kadar adam aldık falan yalan dolan mevzular.

Bu süreçte 14 tane adam kiralamışız, sonrasnda alınan Nagatomo ve Luyindama sadece, kalan 12si ayrılmış alamamışız.

Bedava gelenlere de bakalım :
Kılınç
Kerem
Taylan
Aytaç
Alpaslan
Ömer
Taşdemir
Arda
Jimmy
Şener
Omar
Yedlin
Sekidika
Babel
Falcao
Adem
Okan
Fatih

Bu bedava adamlar yerine daha iyi ve bedava olan adamları alamadık diye suçlama olabilir, o dönemlerde de sorduğumda kimse adam öneremiyordu tabii.

Tek fail hamle Diagne, onda da yönetimin hatası takdir edersiniz ki teknik ekipten fazladır zaten o sarmal gitti sonunda bize Falcao isimli adamı da alırdı, doğru yapılanma olup Gomis yerine biri alınsa bunlar yaşanmayacaktı.

Kısacası transfer konusundaki argümanlarınız boş iş.

Gidin Ömer niye sol bek oynuyor, Arda niye oynuyor diye eleştirin ama hikaye anlatmayın burada. Geçen sene Fener 20 adam alırken biz Eteboyla girdik sezona, balık hafızalı olmayın.
Diagnede gelir gelmez sampiyonlugu getirdi 2kere kiraya Gitti ordan bi 7 milyon getirdi. büyük bi Zarar yok. En büyük fail falcao.

Abi ben mi farkli mac izliyorum siz mi izlemeden yorum yapiyorsunuz bilmiyorum da seri leminali kadro aralik-mart ayi arasinda inanilmaz oynuyordu ya. Pandemi girmese cok net sampiyonduk. Rehavet girdi muslera sakatlandi hakemler dogradi derken saldik ligi.
Kesinlikle şampiyonduk o sene. Takım müthiş oynamaya başlamıştı, üstelik fb galibiyeti ile ivme kazanmıştık. seyircisiz oynanacağı açıklanan bjk maçı ve sonrasında malum virüs tedbirleri nedeniyle şampiyonluktan olduk :(

Onumuzdeki yillarda oyunculara verilen maaslar daha onemli hale gelecek yapilacak kontratlarin geri donusu olmayacak euro dolar her gun artarken psv ajax gibi takimlar 20 30 milyon euro maas butcesini geçmezken hem oyuncu satmak hem gelisim gosterecek kadro kurmak cok onemli
Kısır bir takımdı. Çok durağan ve temposuzdu.

Diagnede gelir gelmez sampiyonlugu getirdi 2kere kiraya Gitti ordan bi 7 milyon getirdi. büyük bi Zar yok. En büyük fail falcao.
Bonservis açısından yazdım ben aslında.

Maaşlar zaten her sene düşüyor, bedava oyuncular kendi kendisini fitliyordu.

Tabii Babel ve Falcao'ya 2 yıllık sözleşme verilmeliydi en kötü, o olsa bugün çok rahatlamıştık.

Şimdiye kadar skorlar kötü olsa da kulüp doğru yolda.
Reis neresi doğru yol. Takımı genç oyuncular doldurduğun zaman doğru yolda olduğunu göstermez.
Gerçekten inanılır gibi değil.
Şurada bir kişi olumsuz yorum yapıyorki abartıda olabilir herkes adama çullanıyor.
O olumsuz yorumların ,eleştirilerin daha çok olması gerekirken bir elin parmaklarını geçmiyor.

Şurada ilgilenilen bir isim çıkıyor bir kişi beğennmiyor polyanacı adam gene adamı çöp yaptınız diyor. Yahu beğenmeyen sayısı en fazla 2,3..
Asıl sıkıntı bu forumda her ismi çıkan oyuncunun süper muamele görmesi.Ondan bahsetmek yok.

Çöplüğe çevirdiler kadroyu çöplüğe.. Hala eleştirilere karşı tahammülsüz inanılmaz kötü bir taraftar profili var.
Olumsuz olanlar zaten keyfinden oluyor. gerizekalıya ondan oluyor.

Bu arada bize ounas tarzı adam lazım. Kendisini kanıtlamış tutmama riski az olan adamlar.Daha doğrusu bizim ligin çok net üzerinde adamlar.
Defansa 7 harcıyorsan yok bu adam pahalıymış fazla alıyormuş falan demeyeceksin. Alacaksın.
Yabancı sınırını ne yapacaklar bilmiyorum ama iki tane biri ounas olabilir kanat oyuncusu lazım.

Zihniyet değişikliği hoşuma gitti şu ana kadar. Bonservis harcayabiliyorken harcayıp sağlam bir temel atmamız gerekiyor. Önümüzdeki sezonlarda istesek de ciddi satışlar yapmadan harcayamayız çünkü. Bankalar Birliği baya zorlaştıracak işleri. Tjk ve kısmen Ts uçurumdan atladı bu yaz. Sonuçlarını 2-3 sene sonra daha net görürüz.

Elde kaldi yani falcao. Anca fesih yapacaz ozaman

oh ne güzel bizde abd gider inşallah gider diye bekleyelim .
yabancı kadrosuna bak Falcao Feghouli Babel Yedlin Luyindama Diagne Ozornwafor Omar . Bu sene kadroda olacak olan ve verimi çok az alacağımız tam 8 oyuncu yazık paralar gidiyor borçlar artıyor

Transferlerimiz akıllıca şu ana kadar genç evet yüksek bonservis veriyoruz ama düşük maaş ile dengeliyoruz ve en önemlisi ileride bize getirisi olabilecek oyuncular alıyoruz falcao ve feghouliyide cepten para çıkmadan gönderebilsek çok iyi olur

Fatih Terim'in bireysel olarak bazı futbolcuları geliştirdiği doğru fakat takımın genelinin sahada bu kadar ne yaptını bilmez bir oyun oynaması, organize bir atak göremememiz, duran topların kullanılış şekli, futbolcuların çok sık hata yapması, istikrarsız kadro tercihleri bunların açıklaması var mı?

Ya da biri bana şunun açıklamasını yapsın, Selçuk ve Necati'nin ne gibi bir eğitimi var da takıma antrenman yaptıracaklar. Ne katabilirler futbolculara neden bunda bu kadar ısrar ediyor o da anlamsız. Bence inat ediyor çünkü başarıyı tek başına üstlenip kimsenin bir katkısı olmadığını göstermek istiyor. Başarısızlıkta da hep başkalarını suçluyor. Bunlar benim gözlemim. Eğer aksini savunan varsa antrenör tercihlerinin bir açıklamasını yapabilir mi?

Savunanlar hep geçmiş üzerinden savunuyor. Efsanemiz olduğunu kabul etmeyen Galatasaraylı değildir heralde ama efsane diye hep başarılı olacağını zannetmek de biraz duygusal bir bakış açısı oluyor.

Hocanın transfer stratejisini beğeniyorum evet bu sene de belki son şans verilebilir ama üç sene gibi bir süre tanımak hele son yıllarda yaptıkları şeyler düşünülürse hiç makul gözükmüyor.

Yazdıkların çoğunda -bana göre- haklılık payın var; ki yazdıklarında hakaret küfür yada bilerek çarpıtma da yok ve bu tür eleştiriye herkes -katılmazsa da- saygı duyar.

Hocayı eleştirirken eldeki doneler saha içi ve saha dışına bakılarak yapılmalı. Buna örnek: geçen sezonun ikinci yarısındaki Alanya’da oynanan Alanya maçı. İlk yarı müthiş bir oyun, ikinci yarı ise utanılacak bir oyun.. Sizce o maçta hocanın saha dışında oyunculara aşıladığı düşünce kadar saha içindeki hakemin müdahaleleri de oyunu etkilemedi mi? Luiye yapılan hareketin sarı ile cezalandırılması sizce topçularda nasıl bir duygu oluşturdu?

Elbette hocanın bunları da göze alarak takımını hazırlamalı ancak kenarda teknik heyet kadar idari heyetin de desteği gerekmez mi? Hoca yalnızım derken neleri kast etti?

Bu hususlarda değerlendirmek ve keskin bir şekilde şu kesin yanlış demekten kaçınmak gerek. Ancak itibarsızlaştırma hakaret küfür ve mesnetsiz olaylar üzerine kurulu eleştiri o kadar fazla ki… ister istemez rahatsızlık veriyor..

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

2 senedir idmanlara kimse alınmıyorken idmanlarda kimsenin. Terlemesiğini nereden biliyorsun? Yapılan üç beş idmanın sadece 5 e 2 leri basına açıkken yaptığınız yorumlar biraz saçma oluyor.
Sahada goruyoruz idmanda terleyen adam sahada dokulmez idmandan sonra paylasilan videolarin cogu ayak tenisi insanlarin gozune sokup sokup duruyorlar inanman icin ne lazim ? Terim ben idman yaptirmiyorum mu demeli
Gerci onuda dese hocanin kafasina silah dayadi yonetim inanmayin dersiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt