Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zhegrova, Dreyer tarzı isimler bence sol ayaklı sağ kanat baktığımız için duyumcuların yakıştırdığı isimler. Bi arama yapıp çıkanı yazıyorlar gibi hissettim. Yabancı basında ciddi şekilde çıkmadıkça fazla ciddiye almamakta fayda görüyorum.

Şu forum transfer nöbeti döneminde hakikaten çekilmez oluyor.
Kuşu mu dersin, 3 IQ'lusu mu dersin... Hepsi damlıyor.
Hakaret etsen değmezler, oturup adam gibi tartışmaya değmezler... Vallahi değmezler.

Herif 2021 yılında gelmiş 4 forvetli takımla oynuyorduk diyor. Üstüne bir de 3 tane DOS ile maça çıkıyoruz diye alenen utanmadan yalan söylüyor.

Sonra da diyorlar ki, millet forumlarda yazmayı niye bırakıyor.

Bizim millet yanıldığında yanıldım demez, özeleştiri yapmasını bilmez, eleştiri yapmasını bilmez, yalan söylemekten çekinmez, iftira atmaktan çekinmez... Görüyorsunuz işte. Biz buyuz kardeşim...

Eleştirilmesine karşı değilim, takımın başında hoca yok, FT denen biri başımızdayken bizden hiçbir şey olmaz, ayak tenisi yerse oyuncu bozar tarzı yorumlardan bahsediyorum.
Ayak tenisi konusunda katiliyorum 😁😁😁
Neyse, bu takim 2 senedir kamplari Florya'da yapiyor. Bu bile hatalar yumaginin ilki.

Mario Lemina: “Galatasaray’ın taraftar ve stadyum konusunda rakibi bile yok. Üzgünüm, bu konuda hiç rakibi yok. Tarif bile edemiyorum.”

Benim şahsi düşüncem Şu kadroya fark yaratcak iki kanat ve bir orta saha alınmadığı müddetce ben transfer dönemini başarısız sayarım.

Yapılan transferlerin kötü olduğunu söylemiyorum.Bazılarının tabiki zamanı olduğunu düşünüyorum.Ama kadromuz hala çok eksik.Ve özellikle yabancı sınırınıda göz önüne alırsak planlamada hatalar yaptığımızı düşünüyorum.Defans hattının komple yabancı olması bizi ileride çok büyük sıkıntıya sokacak.
Katılıyorum ama karamsar değilim. Eksikler kapatılacaktır.

1 muslera
2 yedlin
3 omar
4 boey
5 marcao
6 luyindama
7 nelsson
8 ozornwafor
9 van aanholt
10 cicaldau
11 sekidika
12 feghouli
13 babel
14 falcao
15 diagne
16 mostafa

unuttuğum oyuncu yoksa nelsson'u da sayınca 16 yabancı oluyor

gedson ya da başka bir orta saha ile 17
kanat oyuncusu ile 18 olur.

omar'a ve ozornwafor'a lisans çıkmaz 16'ya düşeriz
nelsson sonrası luyindama elden çıkarılırsa 15
artık iyice dışarıda kalan ve kontratlarının son senesindeki feghouli ve falcao'ya lisans çıkmayabilir. sekidika kiralık gönderilebilir.
halil gelir ve diagne ayrılırsa bir yabancı daha azalır.

son aşamada kadroya kayıtlı yabancı sayımız 14'ün altında olur diye düşünüyorum. 1 ya da 2 kontenjanı olası devre arası transferi için açık bırakırız ki bence mantıklı olan da bu olur. kadroda tahmin etmediğimiz bir eksiklik oluşursa yeni yabancı almak için birini dışarıda bırakmak sıkıntı olur.

Ben net olmayan Boey gibi gelip herkesi şaşırtabilecek 2 kanat oyuncusu istiyorum daha çok. Bu kanatlardan biri mümkünse forvet oynayabilecek bi tarzda olmalı.

*evet boey sadece 1 maça çıktı ama bundan sonra ki süreçte de başarılı olacağına inanıyorum, inanmak istiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt