Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adminler size sesleniyorum !!!
Yayınlanmaz zaten bu mesajım ancak yine de yazayım.
Attığım mesajların 1 saat gibi uzun bir sürede onaya kalması sizlerin bazı biz Galatasaray taraftarına , başka takım taraftarı gibi bakmasının sonucudur.
Öncelikle yazıklar olsun
Allah'a şükür Galatasaraylıyım
Benim Galatasaraylılığım sizin onayınıza kalmadı sevgili Adminler!
Saygı değer renktaşlarım hepinize saygılarımı sunuyorum ...
Bu Adminlerin demokratik olduğuna inanmıyorum ...

CPH1979 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kiskanclik insana herseyi yaptirir arkadasim, burda jimnastik kulubunu öven bircok arkadas var ayni lig 15 kere oynansin bejeke 1 kere sampiyon olurdu onuda oldu hatay maclari saibeli 100 tane olayi dusun adamlar Sampiyon kadroyu koruyucaz diyo simdi sizin abubakar ghezal gittigi gibi ilk 5 e giremezdiniz demiyo cikip biri, millet kendinde olani degerli gorur bizim camiada ozellikle bu forumda baskalarinin oyunculari iyi bizim her oyuncu kotu anlamak zor, icimizdeki hainler zaten iyi bisey dusunsende umudunu alip goturuyor hersey kotu onlara gore cok takilmamak lazim, 18-20 yasinda daha kimin kim oldugundan haberi olmayan hayati menejerlik oynu sanan ergen cok burda
Benimle aynı fikirdesin ama anlattığım şeyle zerre alakası olmayan bir post atmışsın reis. Bir de 16 satır post sadece 3 virgül var, belki de ben anlamadım ne demek istediğini? Neyse boşver.

Attığım mesajların 1 saat gibi uzun bir sürede onaya kalması sizlerin bazı biz Galatasaray taraftarına , başka takım taraftarı gibi bakmasının sonucudur.
Öncelikle yazıklar olsun

Ali Rüzgar yapma.
(, Bir tane virgül hakkın var . Virgülü istediğin yere koy)

Şu anki takımın en güzel yanı as kadro çok dinamik ve yedekler sonradan girip 30 40 dakikada tecrübesiyle işin rengini değiştirecek oyunculardan oluşması. Tr'den ziyade Avrupa maçlarnda fiziksel yetersizliğimizi giderme konusunda tam olması gerektiği gibi. Gedson için sıkıntı büyükse dünyada sadece Gedson yok. Başkasını alalım bir an önce. Son anda Gedson olmazsa 8 numaramız çok sıkıntılı olacak. Bir de sağ kanat için alacağımız oyuncu skorer olmalı. Çünkü solda oynayacak olan Barış Alper ve Kerem skora katkı konusunda genç olduklarından dolayı sıkıntı verebilirler. Bu kumara gerek yok. Sağ kanatta skora katkı konusunda sürekliliği olan bir kanat oyuncusu olmalı.

biri bunu dövsün

1628430808093.webp

Öncelikle yazıklar olsun

Öncelikle hoş geldin. Bu durum benimde zoruma gitmişti. Fakat forumda aktif olarak takıldığında bu şekilde olmasının gerekli olduğunu anlıyorsun. Keşke hiddetli şekilde giriş yapmasaydin renktas.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt