Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3 forvet aldirmissin, toplam maliyetleriyle Super Lig'de sampiyonluga oynayacak takim kurulur. Hala ben bunu begenmedim, bana yeni alin diye agliyor.
Sabah kaynakli haberin hic bir dogruluk payi olmamasina ragmen yine bu haber dogruymus gibi Terime sallamakta art niyetli olmani gosteriyor.

bahsettiğin şey hususunda pek bişey bilmediğinden ve nagelsman ismi geçtiği için attığın linke otomatikman way fln diyecek senin gibi sığ görüşlü anti ft militanlarının bol olduğunu bildiğin için b ihtimal
Dogrudur beni zaten cocukluktan beri taniyorsun karakter analizinide yapmissin Sen ve senin gibiler yuzunden zaten insanlar rahatlikla karsindakine bu kadar rahat sig goruslu birsey bilmez diyebiliyor hayir birde bunu kendinde hak gormen o daha feci sana sorsam bu normal dersin Allah tan ben kendimi biliyorum yoksa inanirdim

Eskiden futbolu bırakma yaşı 30 veya 32 civarındaydı.futbol yine eski durumuna yani 30 32 üst seviye bırakma durumuna gelmiş gibi gözüküyor. Yani Fatih Terim'in bunu fark etmiş olması özellikle 20 ve 25 arası gençleri takıma kazandirmasi bundan diye dusunuyorum

CPH2021 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dogrudur beni zaten cocukluktan beri taniyorsun karakter analizinide yapmissin Sen ve senin gibiler yuzunden zaten insanlar rahatlikla karsindakine bu kadar rahat sig goruslu birsey bilmez diyebiliyor hayir birde bunu kendinde hak gormen o daha feci sana sorsam bu normal dersin Allah tan ben kendimi biliyorum yoksa inanirdim

bu ne ya

ok rtaş

08120E39-3521-422D-B899-589E6F3D4142.webp

Boateng ve Ribery Bayern Münih tesislerinde şu an antremanlarına devam ediyor. Boateng ayarında bir Defans oyuncusuna ihtiyaçımız var aslında :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt