Emre Denli
Aslan Üye
- 20 Ocak 2012
- 8.193
- 5.699
- 1.983
Iyi bok yediniz
Oyle birsey olduguna inanmiyorum ama biraz da insan kazandigi parayi hak edecek doğruda bulmuyorum yapılanı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Iyi bok yediniz
al izle o zmn videonun 2. yarısında yapılandan ne farkı var onu yaz bari
gomisli sezonu izledim dio bi de
Sabah kaynakli haberin hic bir dogruluk payi olmamasina ragmen yine bu haber dogruymus gibi Terime sallamakta art niyetli olmani gosteriyor.3 forvet aldirmissin, toplam maliyetleriyle Super Lig'de sampiyonluga oynayacak takim kurulur. Hala ben bunu begenmedim, bana yeni alin diye agliyor.
Gedson gelince kim bana formasını alıyor?
Ekli dosyayı görüntüle 133957
yarin resmi hesapta bu resimli günaydin görme dilegiyle
al izle o zmn videonun 2. yarısında yapılandan ne farkı var onu yaz bari
gomisli sezonu izledim dio bi de
Evet bire bir aynisi nasil kacirmisim ben
Dogrudur beni zaten cocukluktan beri taniyorsun karakter analizinide yapmissin Sen ve senin gibiler yuzunden zaten insanlar rahatlikla karsindakine bu kadar rahat sig goruslu birsey bilmez diyebiliyor hayir birde bunu kendinde hak gormen o daha feci sana sorsam bu normal dersin Allah tan ben kendimi biliyorum yoksa inanirdimbahsettiğin şey hususunda pek bişey bilmediğinden ve nagelsman ismi geçtiği için attığın linke otomatikman way fln diyecek senin gibi sığ görüşlü anti ft militanlarının bol olduğunu bildiğin için b ihtimal
Dogrudur beni zaten cocukluktan beri taniyorsun karakter analizinide yapmissin Sen ve senin gibiler yuzunden zaten insanlar rahatlikla karsindakine bu kadar rahat sig goruslu birsey bilmez diyebiliyor hayir birde bunu kendinde hak gormen o daha feci sana sorsam bu normal dersin Allah tan ben kendimi biliyorum yoksa inanirdim
Kaleci haric ise, istedigim kimse yok. Yurt disindaki turklerden mert mulduru isterdimşuan ligte ki yerlilerden birini transfer edecek olsanız hangisini alırdınız
-kaleci hariç
Oynadi sanki ama cok kotuyduResmi oynamadı bizde diye hatırlıyorum
Bir hazırlık maçını hatırlıyorum
Herif 30 kiloydu kim dokunsa yerde kalıyorduEkli dosyayı görüntüle 133951Ekli dosyayı görüntüle 133952