Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ayrıca yeni yapılan sözleşmeyle geçmişten gelen devam eden sözleşme kıyaslanmaz.

Herkeste Falcao, Feg, Babel sözleşmeleri var mevzu onlar değil mevzu bundan sonra aynı sözleşmelerin altına girmemek. Beşiktaş ile Trabzonspor başarılı olmak zorunda, o paraların karşılığı ancak ŞL ile gelir ki seneye ŞL olmama ihtimali en az % 50.

Bizle Fener bu konuda doğru ilerliyor, başarısız da olunsa elde satılabilir assetler olması muhtemel eğer oyuncular geliştirilebilir ve iyi pazarlanırsa.

Uğurcan
Peres Edgar Hugo İsmail
Berat Hamsik
Gervinho Bakasetas Nwakaeme
Cornelius

Sol bek dışında çok iyi kadro bizim ön taraftan baya iyiler şu anlık. Ön tarafa çok iyi bir isim almamız şart mümkünse yıldız denilebilecek bir isim.

Bu sene Galatasaray ve trabzon arasında gececek yarıs diye söyledim zaten.basaksehirde takviye yaparsa,sanslari ciddi anlamda var.trabzonda,basaksehirde sampiyonluk yasayacaklar bu 10 senelik dilimde.

Trabzonda uğursuzluk olmasa bu kadro ile rahat sampiyon olurlar derdim.acik ara en iyi kadro Trabzon'da ömür dorukhan ve Uğurcan gibi 3 kaliteli yerlileri var.trabzon baskıyı kaldirirsa benim sampiyonluk favorim.

Trabzon şampiyon olsun profilimi 1 hafta avcı yaparım.
İmkansız, giresunspor olur bunlar olamaz.
Ligler başlasın 3 4 haftalık süreçte hakem kararlarına bakıp şampiyon kim olacak anlaşılır. Bir de Anadolu takımları kime karşı açık oynuyor onu gözlemlersek sonucu bulabiliriz. Zira Beşiktaş hem hakemler hem de rakip takımların açık oyunları ile şampiyon olacaklarını önceden bilebiliyorduk. Yine son dönemde biz o şampiyonluğa çelme takabilecek bir iş başardık da son haftaya kaldı işler.

Her gelene 2 milyon euro maaş vermek mi sağlıklı?

Cornelius 5 bonservis 2+ milyon euro maaşa geldi.

Ekuban 750 bin euro maaş veriyorlardı 1.8'e sattılar.

Geçen sene zarar açıkladılar Avrupa'da yoklar, paraları falan da yok durumları sağlıklı falan da değil.

Ağaoğlu son senesi diye şampiyon olmaya çalışıyor.
Corona senesinde Bayern'de zarar acikladi, maas bütceleri 25 milyonu geçmez ise corneliusa 5 milyon verseler problem olmaz. Corneliusu futbolcu olarak beğenmiyorum o ayri.

Her sene ts iyi kadro kuruyor sözde, şampiyonluğa oynayacak oluyor sonra Uefa için Anadolu takımlarıyla yarışıyorlar. Sturridgelerle de şampiyon olacaklardı. Transferleri de rezalet. 30 yaş altında adam almadılar, bitik hamsik falan şampiyon yapamaz. 50 maç oynayacaklar bu sene o yaştaki kadro kaldırmaz.

Corona senesinde Bayern'de zarar acikladi, maas bütceleri 25 milyonu geçmez ise corneliusa 5 milyon verseler problem olmaz. Corneliusu futbolcu olarak beğenmiyorum o ayri.

Yav neye göre problem olmayacağını iddia ediyorsun. Bayern zarar açıkladı da en yüksek maaş alan adamına yeni sözleşme vermedi, Real adam sattı transfer yapmadı.

TS ise 3 yıllık sözleşmeleri 2+ milyon eurolardan dayadı önüne gelene. Oyuncu satmadıkları taktirde TSL'den aldığı para ve sponsorlar oyuncu maaşlarını karşılamıyorsa problem vardır, seneye kur daha da arttığında o sözleşmelerin yükümlülüğü de artacak. TS son kurşununu atıyor başarı bekliyor demek ayrıdır, paraları var istedikleri gibi harcarlar demek ayrıdır zira paraları falan yok.

Trabzon kalici değil tek senelik basari icin saldırıyor bu sene baskanlarinin son senesi anladigim kadariyla şampiyon olursam kalirim olmazsam giderim dusecensi var tekrar secilmek icin sportif basari istiyor bence

daha önce yazmıştım takımlar mutlaka şampiyon olacaklarmış gibi harcama yapıyorlar ki büyük yanlış

neredeyse %30 ihtimal için %100 harcıyorlar

oysa bence üçüncü olan takımın gelirine göre planlama yapmak daha mantıklı

ts ise son kurşunu atıyor

malouda bosingwa dönemi de böyleydi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt