Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim kadro rakiplere nazaran çok zayıf kalmadı mı?
Sağlam bir orta saha rotasyonumuz yok. Skorer oyuncu zaten yok. Şu an sağ kanat Sekidika'ya emanet Mustafa 'dan başka forvet yok. Bu sezon çok büyük hüsran yaşıcaz gibi geliyor ama hayırlısı bakalım.
Bunun tamamen isimli oyuncular almadığımiz için hissettiğin bir durum olduğunu düşünüyorum bende tam aksine çok doğru hamleler yaptığımızı düşünüyorum

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Halil + Forvet haberi ya sallamasyon ya da Maho'yu cidden gözden çıkardı Terim. Bu kadar çabuk oyuncu harcayan adamın teknik direktör olarak takımda tutulması sıkıntılı bir durum. Guardiola bile daha fazla sabrediyor.
Halilin dışında adam alınırsa pahalı olmaz zaten ucuz yollu biri alınır muht yani taraftarı galeyana getirmeyiniz görkem bey

Bizim kadro rakiplere nazaran çok zayıf kalmadı mı?
Sağlam bir orta saha rotasyonumuz yok. Skorer oyuncu zaten yok. Şu an sağ kanat Sekidika'ya emanet Mustafa 'dan başka forvet yok. Bu sezon çok büyük hüsran yaşıcaz gibi geliyor ama hayırlısı bakalım.
Fener i bilmem de Beşiktaş ve bilhassa Trabzonspor un kadrosu bize göre çok ofansif . Bizim özellikle deplasmanlarda işimiz zor

Gedson olursa Sag kanat olmaz bence

Berkan,Taylan ve Kerem 3 yerli oyuncumuz olacaklar

Gedson transferi gerceklesirse bambaska bir plan’a gecmek zorundayiz mesela 4-3-1-2 gibi

3 yerli isi aslinda elimizi kolumuzu bagliyor

Herhangi bir sinir olmasa Berkan 6 da ve önünde Gedson-Cicaldau ile cok iyi bir Orta sahamiz olurdu,cizgilerde ise kerem ve Morutan mesela 2 yerli oluyordu ilk 11 de

Bir ara bu dieng e burada bayılanlar vardı, iş ciddiye binince kimse övmüyor

RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cunku niye? Millet izlemeden yasa, boya posa bakarak salliyor. Is ciddiye bindikten sonra analiz eden cok oldugundan oyle bos bos salliyamiyorlar.

Kac transfer daha yapacagiz veya yapmaliyiz?
Yerli yedek sağ bek
Yerli yedek sol bek
Yerli stoper
Yerli santrafor (Halil)
Orta saha (Gedson)
Ters ayaklı sağ açık
+5 kontenjanı için 1m Euro altı adı sanı duyulmamış scouting transferi x 2 (Biri santrafor)
----------------------
Kaan Ayhan gelirse hem sağ bek, hem stoper pozisyonu tek oyuncuyla kapatılır. 7 oyuncu şart.

"Diagne ayrılmak istiyor. Tüm takıma ve teknik heyete, 'Ben gideceğim ona göre planlarınızı yapın.' dedi.

ağam yine bizle eğleniyor, getirin ordan ağama 2 haftalık transfer tatili

E8V3WJdX0AA5zaI

bize golcü lazım. gol atan bir adam lazım. topu her koşulda rakip kaleye sokacak biri. halil iyidir hoştur ama ihtiyacımız bu değil. biz galatasarayız. tartışmasız bir isim lazım oraya. stoperden önceliklidir.
ihtiyaçlarımız.
gedson
golcü
sağ açık
stoper
sol açık

biliyorum yabancı kuralı. planı yasak kalkacakmış gibi yapıyoruz bence..

SM-N960F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Derby'de oyuncu yok ki. Şaka yapmıyorum ya da eleştirmiyorum gerçekten yeterli miktarda oyuncuları yok Kamil'i nasıl bırakacaklar

Ulan bu senor hep yabanci kurali diye agliyor neden bjk basindayken hic sözkonusu etmedi? Birde okadar genc oyuncu pesindeyse Yusuf Demir icin niye hic ugrasmamis?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt