Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
G.sevgisi düzenbaz- gurrpegi 3 kağıtçı- yağız yasak- Nevzat sallıyor -Ali naci haber alamıyor - Ertan millet ne yazarsa onu yazıyor vs

O şöyle bu böyle abi ne halt yemeye transfer nöbeti diye birşey açıldı o zaman..Konuyu kapatalım direk resmi birşey olursa ona göre konu açılsın ..
Maksat muhabbet burada forumda aktif olmak iyi kötü bir bilgi akışı sağlamak..Rica ediyorum duyum muhabbetine üst perdeden bakmayı bırakın komik oluyorsunuz o işleri iplemeyen adamın ne işi transfer nöbetinde ...

Tam tersini düşünüyorum. İceri kat eden, playmaker tarzı bir oyuncu sağ bekin daha fazla alan bulmasına imkan tanır. Tam grafik ve dizilimsel fotoğrafını bulamadım ama City çoğu zaman bu şekilde oynar, keza Liverpool da Winger Striker dizilime sahip olmasına rağmen kısmen bu şekilde hücum geliştiriyor. Deklare olan rakip sağ bek, boşa çıkan Boey..
Ben daha çok işin hücuma çıktığımız tarafı ve defans kısmı ile alakalı çekingenliklerim var.

Elbette içe kat edince bekin önü açılacak ama bu biraz farklı biz daha topu oraya getirmeden bizim kanatlar içeri kat ediyor :red:

Ayrıca City'nin kanatları veya bekleri ile bizim oyuncuları karşılaştırmak kalite açısından sıkıntı. Walker, Cancelo gibi adamlar nereye Boey nereye... Mahrez, B. Silva nereye Kerem veya yeni gelecek kanat...

Bu turu gecip sonra eleniriz. Konferans ligi bizim ayarimizda. Baya ilerleme firsati olur, alinacak galibiyetler moral de olur. EL'de samar oglani oluruz.

Yönetim bence de Mustafa bey ile uğraşmayı bırakmalı. Hem sinerjiyi bozup polemik yaratmaya gerek yok ,hem de ağır hastalığı sebebiyle benim hiç içime sinmiyor. ağır hasta mahkumları bile affediyoruz.
Yeni ve şimdilik güzel yapılanmaya bu gölgeyi düşürmeye gerek yok bence.
Disipline veren yönetim değil, genel kurul üyeleri. Ayrıca tüzük ciğnendiyse vermekte en doğal hakları.

Kimseye acımayın arkadaşlar üzülen siz olursunuz sonunda. Tüzüklere kesinlikle yapılan borçların yönetim kuruluna rücu edilmesi maddesi eklenmeli. 3 sene bakkal gibi yönet git. Bunun önüne geçilmeli. Aday bulamazsınız işte o saatten sonra kayyum gibi yönetilir kulüpler kötü mü olur; taraftar için evet kötü olur ancak mali açıdan devrim olur.

duyum işinde eskisi gibi olsa forum hak veririm.. Bazı adamların lafıni kanun gibi görenler vardı abartı güven can sıkıyordu hatta duyumcusuna laf söylenince kavga eden tipler görüyorduk..
Ama 2-3 senedir zaten bu konuda milletin ayağı yere basmaya başladı kimse atlamiyor direk veya biri birşey yazdı diye ona bel bağlamıyor bir cok kaynağın doğrulaması bekleniyor..Tabi ister istemez duyum konusunda bazı isimler diğerlerine göre bir tık daha isabetli olduğu icin onların sözüne daha çok itimat ediliyor bu kadar basit bir olay..

G.sevgisi düzenbaz- gurrpegi 3 kağıtçı- yağız yasak- Nevzat sallıyor -Ali naci haber alamıyor - Ertan millet ne yazarsa onu yazıyor vs

O şöyle bu böyle abi ne halt yemeye transfer nöbeti diye birşey açıldı o zaman..Konuyu kapatalım direk resmi birşey olursa ona göre konu açılsın ..
Maksat muhabbet burada forumda aktif olmak iyi kötü bir bilgi akışı sağlamak..Rica ediyorum duyum muhabbetine üst perdeden bakmayı bırakın komik oluyorsunuz o işleri iplemeyen adamın ne işi transfer nöbetinde ...
İstiyorlar geleceği görsün hepsi, tek hata yapmasın. Yahu kağıt yetiştiremediğimiz için açıkladığımız oyuncuyu alamadık biz. Dalga mı geçiyorsunuz. Kolpa sıkan da çok elbet ama insanlar da duyduğunu, güvendiğini yazıyor. Transfer çok değişken bir iş. Duyumları takip edip bilgi sahibi olacağız bu kadar. Kanun hükmünde değil bu insanların yazdığı

Yeni Mohamed Belhanda'mıza merhaba deyin millet :emrah:

E6wrQNDXMAIiYYe

DHN9vvZXcAE9mY6.jpg

Diğer duyumcuları bilmem de galasevgisine atıyor, sıkıyor diyen insanın genel anlamda hayatta pek birşey başaramayan dolayısıyla birşeyler başaran insanları karalayarak, küçümseyerek kendisini tatmin eden pesimist ve yakın çevreleri için zor karakterler olduğunu düşünüyorum.

Galasevgisi basında çıkmadan onlarca ismi özellikleriyle tarif etti. Yerli ve yabancı basında bitti diye çıkan onlarca ismi yalanladı. Daha Larssen ve Alioski gibi bitti denilen isimlere yazdıkları orda duruyor.

Bu adama da kolpacı diyenin ciddi anlamda psikolojik sorunları vardır

Diğer duyumcuları bilmem de galasevgisine atıyor, sıkıyor diyen insanın genel anlamda hayatta pek birşey başaramayan dolayısıyla birşeyler başaran insanları karalayarak, küçümseyerek kendisini tatmin eden pesimist ve yakın çevreleri için zor karakterler olduğunu düşünüyorum.

Galasevgisi basında çıkmadan onlarca ismi özellikleriyle tarif etti. Yerli ve yabancı basında bitti diye çıkan onlarca ismi yalanladı. Daha Larssen ve Alioski gibi bitti denilen isimlere yazdıkları orda duruyor.

Bu adama da kolpacı diyenin ciddi anlamda psikolojik sorunları vardır
:red:

Gsevgisi bilgi veriyor duyum değil buna ok.

Lakin bazı tavırları komik ve saçma.

Sağ kanata 10 no ve playmaker deyip Araujo ucu ucuna kaçtı demek tutarlı değil. Harit ismi geçiyoe tutarlı değil.

Yani yanlı bir tavrı var ve futboldan pek anlamıyor.

Sağ kanata 10 no ve playmaker deyip Araujo ucu ucuna kaçtı demek tutarlı değil. Harit ismi geçiyoe tutarlı değil.

zaten futboldan anlamadıgı belli. Bu yüzden Emre AKBABA olmasından bende suphelenıyorum.

İsim bilgilerini alıyor ama futboldan anlamıyor, o isimlerin özelliklerini bilmiyor bence de dediğin gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt