- 26 Kasım 2012
- 185.629
- 258.384
- 5.998
son derece değerli bir müsabakaydı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu da Luyi gibi kafadan kontak ama galiba.Edgar Ie -> Deli geçişi TS'ye artı puan olur.
İyi topçu.
Onur sormayı unuttum,ismi yazılan Brezilya’lı kim.?-Nelsson bu gece istanbula geliyor.
-Galasevgisi'nin yazdığına göre sağ kanat oyun kurucu olacakmış, çok uzun sürmeyecekmiş bitmesi.
-Geçen ismi yazılan Brezilya'lı 10 numara fiyatı düşerse olabilirmiş.
-Gedson son güne kadar istenecekmiş.
-Schalke'deki 10 numara önerilmiş, listede de varmış ama öncelik değilmiş.
-TS Simon Deli'yi almaya çok yakın.
İsterdim ya duyduğum yokYani senın temennın mı bır yerden mı duydun
Luyi değil bence ama bu kırık duruyor evet.Bu da Luyi gibi kafadan kontak ama galiba.
emre akbaba için tasarlandı onlarYer yer sıçan delikleri gibi kel çimsiz yerler var. Onlar nedir acaba?
Umarım saha açılana kadar oraları kapatırlar.
Raphael Veiga, Melo'nun takımındaymış.Onur sormayı unuttum,ismi yazılan Brezilya’lı kim.?
Beyler zeminin son hali böyle olacak, en son hibrit uygulama yapıldığında ilk maçımız buydu ona göre hayal edin.
Beyler zeminin son hali böyle olacak, en son hibrit uygulama yapıldığında ilk maçımız buydu ona göre hayal edin.
Dünde haberi vardı,sabah gazetesi özel vermişti. Videolar da boktan bir futbolcu gibi gözüküyor.Raphael Veiga, Melo'nun takımındaymış.
ahaha