Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yalancının teki. Lue vol2Şafak Malatya kimdi? Harit için kiralık olarak teklif yapmışız. Öyle demiş.
Bu arada Guimares Carlos Mane’yi alıyormuş. Marcus Edwards![]()
Azılı beşiktaşlı ve galatasaray düşmanı bir adam.Şafak Malatya kimdi? Harit için kiralık olarak teklif yapmışız. Öyle demiş.
Bu arada Guimares Carlos Mane’yi alıyormuş. Marcus Edwards![]()
Yok be kardeşim adam ağır vasıta gibi. İzleyen varsa özetlesin.Videolar yanıltıcı olabiliyor reis, bizim scout ekibi bunu illa izlemiştir. Genelde boş topçu önermiyorlar çünkü.
marcus iyi bir herife benziyor. gelsinBu arada Guimares Carlos Mane’yi alıyormuş. Marcus Edwards![]()
Pek kalecilikle alakasi yok gibi, yada kafasi baska yerde. Top nerde bu nereye bakiyor![]()
Yerli kaleci için şu an para ödemenden kapatabileceğimiz tek oyuncu bu. Yerli oyuncu zorunluluğu gelmesine rağmen hala bir yer ile imzalamamış olması zaten her şeyi açıklıyor. Büyük ihtimalle bizi bekliyor.
brezilyalıyı bende beğenmedim tabi sadece videolara göre diyorum bunu..yani keskin bir yorum yapamam açıkçası..takip ettiğim bir oyuncu değil..ismini de yeni duydum..bu arada geçmiş olsun..Alaylıyım diyelim. Şimdiye kadar beğendiğim üzerinde tasarruf olarak Galatasaray'a önerdiğim ama onların dikkate almadığı 10 tane adam sayabilirim. Şeker hastası olduğum için futbol oynamama ailem izin vermedi malesef. Futbolcu olsam eminim çok iyi bir playmaker/golcü olurdum. İdolüm hagidir zaten. Neyse bunları geçelim herhangibir scout eğitimim yok fakat herhangibir oyuncunun tutup tutamayacağını çok şükür sezebiliyorum![]()
CL ile AL şampiyonu maç yapıyordu. Şimdi o düzenleme nasıl oldu acaba
AL ile KL şampiyonu maç yapıp kazanan v CL şampiyonu ile mi oynayacak