Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Frikik olunca topun başına geçecek adam yokken 8 milyona stoper mi alıyoruz?
işte eleştirel bakabilen birisi
kesinlikle haklısın kardeşim SİNİYOR un bilmem kaçıncı kazıgı

ucak takip numarasının peşinde koşan arkadaşlar inşallah kıçına teneke baglayıp gönderilmesi için tag ler açmaz

Rony Lopes için 10+ istiyorlar 1 ay önce yazmıştım yaş o iş.
stopere 7 veriyorsak bu tazr adamada 10 artı versinler.
Ayrıca ben bu adamı 7,8 civarı alabileceğimizi düşünüyorum.
Gerekirse fazla adam almasınlar bir tane üst düzey adama bayılsınlar parayı.

Bu arada reis romain faivreyi alabilirmiyiz.Veya sol kanat ama lokkmanı..

Rony Lopes Ghezzal'dan daha iyi bence adamın Ligue 1'de çok acayip istatistikleri var. 2018 sezonunda 15 gol 7 asist yapmış ama ondan sonra Sevilla macerası ile baya bir düşüşe geçmiş. İspanya liginde tutmamış ama Türkiye liginde kesinlikle iş yapabilir. Jozwiak falan geleceğine kesinlikle Rony Lopes gelsin derim ama çok ciddi bir haber yok gibi.

Guzel turk kafasi

Ha sen diyorsun ki duran topun modern futbolda işlevi yok. Sahadaki 10 adamdan herhangi biri de kullanabilir. Rakiplerin geçen sene duran toplarla aldıkları puanlar ile şampiyonluk kovalaması da beni alakadar etmez. Böyle mi diyorsun?

Bjk en kötü geçen seneki gibi kafaya oynar da mesela ben bizim için ligde çoğu maçı alırız diyemiyorum.
Sakatlık vs çok değişken var, 10 hafta geçmeden bir şey diyemeyiz.2009 ve 2010da bizim yaşadığımızı yaşayabilirler.

işte eleştirel bakabilen birisi
kesinlikle haklısın kardeşim SİNİYOR un bilmem kaçıncı kazıgı

ucak takip numarasının peşinde koşan arkadaşlar inşallah kıçına teneke baglayıp gönderilmesi için tag ler açmaz

siniyor bir espri olarak mı kullanılıyor bu cümlede

27 yaşındaki Luyindama 143, 28 yaşındaki Tisserand 185, 23 yaşınaki Szalai 120 maça çıkmış.

Hani baktım 2016 'da Nordsjaelland forması giyerken 16 yaşında lig maçına ilk 11 başlamış, ki ondan sonra klüp takımlarıyla da Danimarka milli takımın çeşitli kategorilerinde de sürekli olarak forma giymeye devam etmiş

Koronavirüs'ü haricinde de sakatlık/hastalık sebebiyle maç kaçırmamış, 2 defa kırmızı, 5 defa sarı kart cezalısı olmuş. 22 yaşında bizim ligde forma şansı bulan oyuncu sayısı bir elin parmağını geçmezken Nelsson 2016/2017 sezonundan beri oynamaya devam ediyor

kendi basliginda da nacizane degindigim gibi;
*ozellikle uefa da ilerledikleri sezon, dunya futbolunda en cok dakika sahada kalan iki oyuncudan biri idi, digeri manulu maguire. kendisi 60 veya 61 mac sayisi hafizam yaniltmiyorsa.

ps;

hayirlisi ile istanbula insin, florya da ilk idman vidyosunda gormeyi sabirsizlikla bekliyorum.

transfer umarim buradan donmez.

*scout bolumumuzde *victor basligi ugurlu gelen @Kağan Koç 'a da slmlar .

Sakatlık vs çok değişken var, 10 hafta geçmeden bir şey diyemeyiz.2009 ve 2010da bizim yaşadığımızı yaşayabilirler.

Gelecek forvet de önemli bu arada. Yine de Alex gibi yaratıcı oyuncular her daim fark yaratıyor toto ligde. Biz uzun zamandır böyle bir topçu almadık. Bize yaratıcı diye Belhanda'yı getirdiler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt