Mustafa Ünal
Büyük Kaptan
- 18 Haziran 2011
- 26.041
- 12.969
- 2.538
Omer Bayram'i adamdan saymiyor muyuz? Adam asist de yapiyor 200-300 duran topta bir.Frikik olunca topun başına geçecek adam yokken 8 milyona stoper mi alıyoruz?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Omer Bayram'i adamdan saymiyor muyuz? Adam asist de yapiyor 200-300 duran topta bir.Frikik olunca topun başına geçecek adam yokken 8 milyona stoper mi alıyoruz?
Seyircisiz oynanacak cogu maclar.Bugün bende vurgu yaptım lakin sadece koltuk yenileme yetmez kapasiteyi 10 bin arttırmalıyız
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Guzel turk kafasiFrikik olunca topun başına geçecek adam yokken 8 milyona stoper mi alıyoruz?
işte eleştirel bakabilen birisiFrikik olunca topun başına geçecek adam yokken 8 milyona stoper mi alıyoruz?
Omer Bayram'i adamdan saymiyor muyuz? Adam asist de yapiyor 200-300 duran topta bir.
stopere 7 veriyorsak bu tazr adamada 10 artı versinler.Rony Lopes için 10+ istiyorlar 1 ay önce yazmıştım yaş o iş.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Guzel turk kafasi
Sakatlık vs çok değişken var, 10 hafta geçmeden bir şey diyemeyiz.2009 ve 2010da bizim yaşadığımızı yaşayabilirler.Bjk en kötü geçen seneki gibi kafaya oynar da mesela ben bizim için ligde çoğu maçı alırız diyemiyorum.
işte eleştirel bakabilen birisi
kesinlikle haklısın kardeşim SİNİYOR un bilmem kaçıncı kazıgı
ucak takip numarasının peşinde koşan arkadaşlar inşallah kıçına teneke baglayıp gönderilmesi için tag ler açmaz
Ömer Bayram dışında herkes kullanabilirHa sen diyorsun ki duran topun modern futbolda işlevi yok. Sahadaki 10 adamdan herhangi biri de kullanabilir. Rakiplerin geçen sene duran toplarla aldıkları puanlar ile şampiyonluk kovalaması da beni alakadar etmez. Böyle mi diyorsun?
27 yaşındaki Luyindama 143, 28 yaşındaki Tisserand 185, 23 yaşınaki Szalai 120 maça çıkmış.
Hani baktım 2016 'da Nordsjaelland forması giyerken 16 yaşında lig maçına ilk 11 başlamış, ki ondan sonra klüp takımlarıyla da Danimarka milli takımın çeşitli kategorilerinde de sürekli olarak forma giymeye devam etmiş
Koronavirüs'ü haricinde de sakatlık/hastalık sebebiyle maç kaçırmamış, 2 defa kırmızı, 5 defa sarı kart cezalısı olmuş. 22 yaşında bizim ligde forma şansı bulan oyuncu sayısı bir elin parmağını geçmezken Nelsson 2016/2017 sezonundan beri oynamaya devam ediyor
Geliyor mu, gelmiyor mu papatya falı bakmamak için.niye ki
Sakatlık vs çok değişken var, 10 hafta geçmeden bir şey diyemeyiz.2009 ve 2010da bizim yaşadığımızı yaşayabilirler.