Berkay Kandemir
Büyük Kaptan
- 25 Mart 2018
- 22.978
- 17.332
- 1.838
Fener müthiş santraforu Kemal Ademiyi Khimkiye satmış, kaç milyon euro göstericekler acaba en az 5 diyorum ben 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bırakırlar bal gibi.Mirhan İnan haberleri okudum gerçek değildir bence bırakmazlar onu bize olur da gelirse 3. Yerli oyuncunun kim olacağı konusu tartışmaya kapanır çok çok çok yetenekli bir forvet
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Karşı karşıya atmadığı bir pozisyon vardı geçen sene ondan bahsediyorlarBugüne kadar ne emek vermiş ki tam olarak
Zorunlu opsiyon olmazsa tutmasına göre karar verilir ama potansiyel olarak soruyorsan evet eder. Rony Lopesdeki problem bence özgüvenle alakalı zaten bu tip adamların git geli de trendi yakalama ve özgüvenle devam eder veya yavaşlar, kendine getirir 2 sene double double yapmasını sağlarsan 20+ mümkün.2 milyon kiralık ve 10 milyon satın alma ile salarlar bence.Peki o paraları eder mi sence ?
Bu da mi gelmez diyorsun simdiBir ara da Eren Dinkci adı geçiyordu şimdi de Mirhan İnan
2022 kontrat sonuymus harbiden olabilir o zaman inşallah valla çok heyecanlandırır beni MirhanBırakırlar bal gibi.
Mirhan Ereni karısı yapar Dink beygiri gibi gezdirirBir ara da Eren Dinkci adı geçiyordu şimdi de Mirhan İnan
Bu tip adamlar genelde o kırılmayı zor yapıyor ama, çok fazla bu tip genç Almanya alt yapılı oyuncu çıktı, hepsi sönüyor. Bence Kutucu da büyük potansiyeldi ama geriye gitti.2022 kontrat sonuymus harbiden olabilir o zaman inşallah valla çok heyecanlandırır beni Mirhan
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İlk 11'de abi şuanStanciu sakat mı? Slavia'da neden yok iki maçtır?
Stanciu sakat mı? Slavia'da neden yok iki maçtır?