- 18 Mayıs 2011
- 22.977
- 12.534
- 1.998
Benim adım da levent de o yüzden karıştırmış olabilirLevent Bey degil miydi o ama Kerem de Uygundur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benim adım da levent de o yüzden karıştırmış olabilirLevent Bey degil miydi o ama Kerem de Uygundur
İskandinav işte. Hepsi VikingNe Demek Danimarkalı ben bunları yıllarca norveçli diye izledim ya lan

O beni ilgilendirmez ya hatırlıyorum Norveçti yavİskandinav işte. Hepsi Viking![]()
Yavaştan yıldız, klas transferleri bir kenara atmalıyız bence uzunca bir süreShaqiri gibi klas bir oyuncu şu genç takımı çok iyi tamamlardı
Halil tek forvet oynayamaz. 2li forvet oynasak sağ kanada adam almamamız gerekiyor. Tamam Türk oyuncu olması vs. mantığını anlıyorum da mantıksız tarafı da var. Gerçekten Halil Kerem Maho 3lüsü ile gol yağmuru olacağımızı düşünen var mı?
Kanatları da komple Boey ve PVA'ya bırakıyoruz. Ben sevmiyorum bu işi. Halil gereksiz transfer bence verilecek parayı da düşünürsek. 7-8den aşağı bırakmazlar.
Aynen hocam, takılma amaçlı Levent Uygun abiye yazdım.Levent Bey degil miydi o ama Kerem de Uygundur
Yok abi takılma amaçlı yazdım.Benim adım da levent de o yüzden karıştırmış olabilir![]()
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi.