Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Defansif bir taktik mi deneyecek? Buna inandin mi gercekten? :D

Takimda butce problemi var bu oyuncular gitmezse ileriye aldigin her oyuncu ekstra masraf oluyor. Bu oynamayan oyuncularin maliyeti ne kadar haberin var mi? Bunlari kenarda oturtacak luksumuz yok.
Ee defansif oyuncuyu doldurunca ne oluyor? Defansta luyi marcao varken 3.cusunu aldik iyi paraya simdi defansif 2 3 tane dos ne işimize yarayacak.Bahane görüyorum fegh falcao vesaire. Not: hocamiz ne istiyorsa o aliniyor.

Diğer bir scout raporu Dieng için:

Nelson dan sonra yabancı sayısı iyice sıkıştı, Taylan'ı oynatmamız gerekiyor. Malesef artık Dieng yerine sağ kanada kontejyan ayırmalıyız. Ayrıca 7 çok para hücuma adam lazım. Nelson tüm dengeyi bozdu oraya yerli koyacağımıza Luyinin üstüne kuma getirdiler.

Ee defansif oyuncuyu doldurunca ne oluyor? Defansta luyi marcao varken 3.cusunu aldik iyi paraya simdi defansif 2 3 tane dos ne işimize yarayacak.Bahane görüyorum fegh falcao vesaire. Not: hocamiz ne istiyorsa o aliniyor.
DOS derken kimleri aldik oraya? Aytac 6 numara degil bakma hocanin mecbur orada oynattigina zaten yedege gecer. Berkan ve Taylan orada oynayabilir baska oyuncu da yok zaten ama ikisi ayna anda oynar mi muamma henuz.

Luyindama gidecek buyuk ihtimal kalirsa ya Nelsson ile forma savasi verecek ya da bir ihtimal uclu defans deneyecegiz.

iki farklı scout raporu Dieng ile ilgili.

Trscoutun raporunu okudum zayıf yönlerinde tek yönlülük yazıyor ama oyuncu tarzı olarak atibayi örnek vermiş..
Şu kadar boş adamlar gözlemci raporu çıkarıyor inanılır gibi değil atibanin ceza alanı koşuları sürpriz gollerini bilmeyen kalmadı artık..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt