Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dieng yabanci 6 numara icin ilk aday.gala sevgisi kac kere soyledi bunu. ama simdi oyle bi yaziyosunuzki gala sevgisi diengle ilgimiz hic yok demis gibi.sadece o paralara gelmez demis gala sevgisi ama dieng geliyo belliki,bu kadar yaygara koptuguna gore misirda

Yalnız şöyle de birşey var Hagi de o yaşlarda gelmişti ve bizi bambaşka bir seviyeye ulaştırdı. Bu herifte çok hırslı lider bir tip. Bizde fark yaratacağını düşünüyorum ama evet 6 da verilmez.
Abi Hagi’nin yeteneğini bütün Dünya görmüştü o yaşlarda. Bu adamı max satabileceğimiz yer Gençlerbirliği olur

Dieng yabanci 6 numara icin ilk aday.gala sevgisi kac kere soyledi bunu. ama simdi oyle bi yaziyosunuzki gala sevgisi diengle ilgimiz hic yok demis gibi.sadece o paralara gelmez demis gala sevgisi ama dieng geliyo gibi.bu kadar yaygara koptuguna gore
Renktaş sen iyi analiz ediyorsun galasevgisi twitlerini son durum analizini paylaşabilir misin?

Dieng' i Fernando ve Fernandinho ile kıyaslayanları bile gördük, hamdolsun!..İş atletizmle bitseydi, Ussain Bolt var profesyonel futbol oynamak için can atıyor; 40 yaşına kadar hiçbir futbolcuya geçilmez. Ne dersiniz?!..
Bana diyorsan mevki olarak aynı mevkinin oyuncuları olduğu için fernandinho dedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt