Alim Aslan
Kırmızı Üye
- 21 Mayıs 2018
- 2.018
- 1.580
- 698
Bence planlı hareket etmiyoruz.Dieng gelirse iki kanatta da yerli oynatmaliyiz.Orta saha yaraticilik açısından çok kötü olacak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kaleci sartBence planlı hareket etmiyoruz.Dieng gelirse iki kanatta da yerli oynatmaliyiz.Prta saha yaraticilik açısından çok kötü olacak.
Abi Hagi’nin yeteneğini bütün Dünya görmüştü o yaşlarda. Bu adamı max satabileceğimiz yer Gençlerbirliği olurYalnız şöyle de birşey var Hagi de o yaşlarda gelmişti ve bizi bambaşka bir seviyeye ulaştırdı. Bu herifte çok hırslı lider bir tip. Bizde fark yaratacağını düşünüyorum ama evet 6 da verilmez.
Alman hoca işi ne oldu yahu
Renktaş sen iyi analiz ediyorsun galasevgisi twitlerini son durum analizini paylaşabilir misin?Dieng yabanci 6 numara icin ilk aday.gala sevgisi kac kere soyledi bunu. ama simdi oyle bi yaziyosunuzki gala sevgisi diengle ilgimiz hic yok demis gibi.sadece o paralara gelmez demis gala sevgisi ama dieng geliyo gibi.bu kadar yaygara koptuguna gore
Bize de bir cisim yaklaşıyor gibi 8 mio + %20 pay ne Kante mi buDieng Galatasaraya cisim gibi yaklasiyor. 8 Milyon Euro ve 20% satis payi. Sen çok vahsi olacaksin Aslan kalpli insan Allah yolunu açik etsin Al Ahly seni seviyor
Satmak için alacağımızı kim söyledi renkdaş, Hagi gibi bizde bitirsin yeterki onun yarısı kadar yetenekli olsun.Abi Hagi’nin yeteneğini bütün Dünya görmüştü o yaşlarda. Bu adamı max satabileceğimiz yer Gençlerbirliği olur
Bana diyorsan mevki olarak aynı mevkinin oyuncuları olduğu için fernandinho dedimDieng' i Fernando ve Fernandinho ile kıyaslayanları bile gördük, hamdolsun!..İş atletizmle bitseydi, Ussain Bolt var profesyonel futbol oynamak için can atıyor; 40 yaşına kadar hiçbir futbolcuya geçilmez. Ne dersiniz?!..
Büyük ihtimal 1 sene sonra elden çıkartmaya uğraşırız. Pek beğenmedim kendisini.Satmak için alacağımızı kim söyledi renkdaş, Hagi gibi bizde bitirsin yeterki onun yarısı kadar yetenekli olsun.