Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aha futboldan anlayan bir arkadaş

cic bir senede 2 asist yapmış adam korkudan 10 numarayı giyememiş

berkan taylan kerem asist yönü kuvvetli oyuncular değil

ileride üretim yok

ama takım çok iyi

hadi hayırlısı

Bizim ligde diamond 4-4-2 oynayacak takım yok maalesef bu orta sahalarla mümkün değil.. 3-5-2 de hayal gibi geliyor fb deniyor birşeyler ama iyi bir takım bu savunma şekliyle feneri elek eder geçen yıl da denediler deli gibi açık verdiler..

Bence Nelson transferi çok yanlış oldu. Bizim stopere daha tecrübeli, lider özellikli ve pozisyon bilgisi yüksek biri almamız gerekirdi diye düşünüyorum. Ayrıca defansif orta saha transferi daha elzemdi özellikle Luyindama'nın performansını yukarı çekebilirdi. Ne olursa olsun 8m euroluk bir yatırımdı Luyindama. Fatih Terim artık oyunculardan çabuk vazgeçiyor. Nelson ilaç olmaz. Çikuldau transferi de içime sinmemişti. O kadar para harcadık takımın orta sahası ve hücumu halen çok yetersiz.

O kadar genç oyuncu transferi yaptık ancak bu oyuncuların gelişimini sağlayabilecek miyizi bırakın ilk verdikleri performansı verecekler mi 1 yıl sonra o bile soru işareti. Bu oyuncuları, değerlerini katlayabilecekleri bir sistemin içine koyamayacağız. 2 aydır pişsin diye şampiyonluğu verdiğimiz Gedson'un peşinde koşuyoruz. Zavallı gibi oyuncunun Benfica'da oyuna girip girmediğini takip ediyoruz. Bu transfer dönemi beni tek sevindiren transfer Sacha Boey oldu. Umarım yanılırım.

Bence Nelson transferi çok yanlış oldu. Bizim stopere daha tecrübeli, lider özellikli ve pozisyon bilgisi yüksek biri almamız gerekirdi diye düşünüyorum. Ayrıca defansif orta saha transferi daha elzemdi özellikle Luyindama'nın performansını yukarı çekebilirdi. Ne olursa olsun 8m euroluk bir yatırımdı Luyindama. Fatih Terim artık oyunculardan çabuk vazgeçiyor. Nelson ilaç olmaz. Çikuldau transferi de içime sinmemişti. O kadar para harcadık takımın orta sahası ve hücumu halen çok yetersiz.

O kadar genç oyuncu transferi yaptık ancak bu oyuncuların gelişimini sağlayabilecek miyizi bırakın ilk verdikleri performansı verecekler mi 1 yıl sonra o bile soru işareti. Bu oyuncuları, değerlerini katlayabilecekleri bir sistemin içine koyamayacağız. 2 aydır pişsin diye şampiyonluğu verdiğimiz Gedson'un peşinde koşuyoruz. Zavallı gibi oyuncunun Benfica'da oyuna girip girmediğini takip ediyoruz. Bu transfer dönemi beni tek sevindiren transfer Sacha Boey oldu. Umarım yanılırım.
Ben senin gibi düşünmüyorum renktaş. 3 maçtır defansımız sinyal veriyor ve bariz hataları var stoperlerimiz. Marcao artık bahsettiğin liderliği yapması lazım. Yine bahsettiğin gibi ilk verdiği performansı verebilmeli. Bu hem bizim için hem de kendisi için kaçınılmaz oldu artık.

Gedson, Halil ve skorer bir sağ kanat ile sorunumuzun kalmayacağını düşünüyorum.

Maaş için ödenen paralar neden hesaba katılmıyor ? 8 milyonluk Nelson yerine 3-4 milyonluk adam alıp yıllık 2.5-3 odesek (ghezzal hesabı) aynı hesaba geliyor 3 yıl sonunda .. Zaten 22-23 yaşında world class olacak adamı alma ihtimalimiz 0 bize ancak 28-29 yaşında daha garanti görünen adamlar geliyor belhanda-feghouli-ghezzal gibi bu adamlara son sözleşmelerini yapıp 3-4 sene sonra bedava kurtulmaya çalışıyoruz..
En azından nelson-cicaldau gibi adamların 2-3 yıl sonra da iyi kötü bir piyasası olur ..
Bu tarz marcao ve luyundamayi aldık şayet luyindama o talihsiz sakatlığı yasamasa veya ülkesinde adam gibi tedavi edilse 2 ismi de aldığımızı fazlasına satabilirdik..
Ben bu politikayı doğru buluyorum şahsen yıllık maaş 1 milyonu bonservis de 7 yi geçmediği sürece buyuk bir zarar etmeyiz..
Bir de sacha boey demişsin de o tarz 1 ya da 2 transfer yapabilirsin ancak.. Tüm takımı öyle adamlarla dolduramayiz cicaldau-nelson yıllardır düzenli oynayan maç ritmi olan ve liglerinde kendini ispatlamış adamlar..
Ben artık kadromuza bakınca marcao dışında satabileceğimiz para edecek oyuncular görmek istiyorum..
Cicaldau bismillah daha sahaya çıkmadan adamın yetmeyeceği konuşulmaya başlandı o da ilginç geliyor..
Bu yazıda katıldığım tek kısım bizim gençlerin gelişimi için çok uygun bir kulüp olmadığımız kısmıdır bu da bir risktir 1-2 tanesi bile gelişse yeter bize .Bu yuzden sağ açığa morutandan ziyade max 26-27 yaşında üst liglerde oynamış maasi 2 milyonu geçmeyen bir adam gelmesini istiyorum.

Şu kadrodan nasıl umutlu olabiliyorsunuz.Çok büyük çoğunluk var bu kadroyu benimseyen..Gerçekten çok büyük hata yapıyoruz.

Bizim defans bölgesine yerli almadığımız müddetce iki kanat oyuncusu almadığımız müddetce bu takıma çok yazık olacak.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu kadroyla oynamaz hoca. Orası Gedson Taylan Berkan önleri cicaldau Halil Muhammed olur eğer transferler olursa

Tecrübe sadece yaşla olmaz adamın çıktığı maç sayısı çok yüksek yaşına göre

Yapılanma 1 senede olmuyor Terimi ne kadar eleştirsem de bu konuda haklı geç de olsa kafasına dank etti.. birçok takım 2-3 başarısız yılın sonunda doğru yapilanmayl istediği başarıya ulaşıyor Ajax psvyi izledi yapılanirken sonra meyvesini aldı psv de 2 yıldır ajaxi izliyor şimdi gümbür gümbür bir takımla sezona girdiler.. Bizim ülkede en büyük sıkıntı 2 yıl şampiyon olamayan takımin sirazesi kayar yapılanma falan hikaye olur hele bu takım biz veya fb ise . Bu yapılanma bizim Tudor dönemi gibi yaptığımız bir yapılanma olursa belki kısa vade başarı gelir ama uzun vade oyuncu satamazsin hepsinin yaşı 30 u geçip kol gibi sozlesmeyle elinde kalır sonra yine kısa vade başarı ararsın bu sefer Babel falcao gibi yeni halkalar eklenir... Bu yapılanmayı ileride paraya ceviremiyorsan maalesef hiçbir anlamı yok tabi ki sattikca yerine aynı tarzda alternatiflerin hazır olacak..

Tecrübe sadece yaşla olmaz adamın çıktığı maç sayısı çok yüksek yaşına göre

Tecrube yasla orantilidir eger sakatlik vs soz konusu degilse. Yanlis onerme. Futbolda oynadikca, yasadikca ve devamlilik sagladikca tecrube kazanirsiniz. Nelsson icin devamlilik oldukca olumlu.

Gedson pişsin diye şampiyonluğu mu verdik :ayyas:

Bu arada Jorge Jesus'un Gedson transfer olduğunda avrupa elemelerinde oynayabilsin diye oynatmadık sözü yalan. Benfica'nın resmi sitesinde Jorge Jesus'un bütün açıklamaları var. Öyle bir yorumda bulunmamış. Yine duygularımızla oynamaya çalışıyor bir iki çakal.

Maaş için ödenen paralar neden hesaba katılmıyor ? 8 milyonluk Nelson yerine 3-4 milyonluk adam alıp yıllık 2.5-3 odesek (ghezzal hesabı) aynı hesaba geliyor 3 yıl sonunda .. Zaten 22-23 yaşında world class olacak adamı alma ihtimalimiz 0 bize ancak 28-29 yaşında daha garanti görünen adamlar geliyor belhanda-feghouli-ghezzal gibi bu adamlara son sözleşmelerini yapıp 3-4 sene sonra bedava kurtulmaya çalışıyoruz..
En azından nelson-cicaldau gibi adamların 2-3 yıl sonra da iyi kötü bir piyasası olur ..
Bu tarz marcao ve luyundamayi aldık şayet luyindama o talihsiz sakatlığı yasamasa veya ülkesinde adam gibi tedavi edilse 2 ismi de aldığımızı fazlasına satabilirdik..
Ben bu politikayı doğru buluyorum şahsen yıllık maaş 1 milyonu bonservis de 7 yi geçmediği sürece buyuk bir zarar etmeyiz..
Bir de sacha boey demişsin de o tarz 1 ya da 2 transfer yapabilirsin ancak.. Tüm takımı öyle adamlarla dolduramayiz cicaldau-nelson yıllardır düzenli oynayan maç ritmi olan ve liglerinde kendini ispatlamış adamlar..
Ben artık kadromuza bakınca marcao dışında satabileceğimiz para edecek oyuncular görmek istiyorum..
Cicaldau bismillah daha sahaya çıkmadan adamın yetmeyeceği konuşulmaya başlandı o da ilginç geliyor..
Bu yazıda katıldığım tek kısım bizim gençlerin gelişimi için çok uygun bir kulüp olmadığımız kısmıdır bu da bir risktir 1-2 tanesi bile gelişse yeter bize .Bu yuzden sağ açığa morutandan ziyade max 26-27 yaşında üst liglerde oynamış maasi 2 milyonu geçmeyen bir adam gelmesini istiyorum.
Ekonomik olarak bu politikayı ben de destekliyorum ancak o zaman bonservisi yüksek , maaşı düşük her futbolcu iyi midir? diye sormak gerekir.
Ben oyuncunun özelinde konuşuyorum. Stoper ihtiyacımız olduğunu da düşünmüyordum. Alınacaksa da maç içinde takıma reaksiyon kazandırabilecek , lider olabilecek bir stoper olmalıydı, bunu Luyindama transfer edildiğinde ondan bekliyordum ancak yapamadı. Nelson iyi bir oyuncu olabilir ancak bu beklentimi karşılamayacağından eminim.
Maç içerisinde Fatih hocanın Luyindama’ya bağırışları o kadar rahatsız ediciydi ki , Nelson transferiyle birlikte değerlendirdiğimizde sanırım hoca tüm sorunun kaynağı olarak Luyindama’yı görüyor ki oldukça yanlış. Stoperlerim pas yaparsa benim defansif orta sahaya ihtiyacım yok diye düşünüyor sanırım ki bence bu da bence yanlış. Sistem olarak da bu sıkıcı pas futbolu taraftar olarak beni gerçekten yoruyor. Maç içinde Marcao oyun kursun diye bekliyoruz. Stoper paslaşmalarıyla maçın yarısı geçiyor. Bir defansif orta saha ile hem orta saha güçlendirilmiş, hem de stoperlerin defoları gizlenmiş olurdu. Demek istediğim buydu.

Gedson pişsin diye şampiyonluğu mu verdik :ayyas:
Gerçekten öyle sanırım unutmuşsunuz ancak üst üste puan kaybettiğimiz ve hatta aralarında Gedson’un bir maç stoper oynadığı dönemde ben Gedson aşkını anlamlandıramayanlardandım. Sonrasında Gedson iyi oynadı ancak kiralıktı ve o puan kayıpları bizi şampiyonluktan etti. Şimdi ise oyuncu bizim bile değil, 6 ay kiraladık ve elimize hiçbir şey geçmedi.

RIJEKA Rijeka'nın forveti Robert Murić, Rijeka saflarından ayrılmaya yakın. Murić sözleşmesinin son yılına girdi, ancak yeni bir yabancı transfer istediğini hiçbir zaman gizlemedi ve ufukta bir transfer var gibi görünüyor.

Muric'in Birleşik Arap Emirlikleri'nden Al Ain tarafından ısırıldığı belirtilse de Türk basınında 25 yaşındaki oyuncunun Galatasaray ile anlaşmaya yakın olduğu bildirildi .

Transfer ve sözleşmenin ayrıntıları henüz bilinmiyor, ancak Rijeka onu 1,5 milyon avronun altına satmak istemiyor.

Murić, kariyerini yanlış yola iten bir Avrupa gezisinden sonra Şubat 2019'da Rijeka'ya geldiğini hatırlatalım.

2014'te harika bir Dinamo yeteneği olarak Ajax tarafından alındı, ancak Amsterdam'da sakatlıklar da dahil olmak üzere çeşitli nedenlerle standart bir A takım oyuncusu olmadı, Rijeka'da ise kendisini güvenilir bir hücum seçeneği olarak kurdu ve geldi. Braga'dan.

Hırvat news

RIJEKA Rijeka'nın forveti Robert Murić, Rijeka saflarından ayrılmaya yakın. Murić sözleşmesinin son yılına girdi, ancak yeni bir yabancı transfer istediğini hiçbir zaman gizlemedi ve ufukta bir transfer var gibi görünüyor.

Muric'in Birleşik Arap Emirlikleri'nden Al Ain tarafından ısırıldığı belirtilse de Türk basınında 25 yaşındaki oyuncunun Galatasaray ile anlaşmaya yakın olduğu bildirildi .

Transfer ve sözleşmenin ayrıntıları henüz bilinmiyor, ancak Rijeka onu 1,5 milyon avronun altına satmak istemiyor.

Murić, kariyerini yanlış yola iten bir Avrupa gezisinden sonra Şubat 2019'da Rijeka'ya geldiğini hatırlatalım.

2014'te harika bir Dinamo yeteneği olarak Ajax tarafından alındı, ancak Amsterdam'da sakatlıklar da dahil olmak üzere çeşitli nedenlerle standart bir A takım oyuncusu olmadı, Rijeka'da ise kendisini güvenilir bir hücum seçeneği olarak kurdu ve geldi. Braga'dan.

Hırvat news

Sekidika yerine denenebilir.Maaşı da az olur ama yine de daha iyi bir kanat gerekir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt