Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera(35)
Boey(
20)-Nelsson(22)-Marcao(25)-PvA(30)
Taylan(
26)
Gedson(
22)-Berkan(23)
Cicaldau(
24)
Halil(
21)-Mohamed(23)

Bu formasyon güzel ama tutar mı beklerin performansına bağlı.Görmek isterdim sahşen bu takımı​
Bu kadroda CIcaldau'nun pas, şut, çalım konusunda ultra performans gostermesi gerekir renkdaş. Ben halen defansta Alpaslan'ı kullanarak defansif gucu 1 tik alta cekip, buna mukabil yabanci hakkini 3. bolgede bir kanat forvet ekleyerek kullanirdim.
Tabi Nellson geldikten sonra bu ihtimal bence ortadan kalkti.

Bu kadroda CIcaldau'nun pas, şut, çalım konusunda ultra performans gostermesi gerekir renkdaş. Ben halen defansta Alpaslan'ı kullanarak defansif gucu 1 tik alta cekip, buna mukabil yabanci hakkini 3. bolgede bir kanat forvet ekleyerek kullanirdim.
Tabi Nellson geldikten sonra bu ihtimal bence ortadan kalkti.
Herkesi statik düşünüyorsun kadroya baktığında bence. Burada bekleri tamamen ofansif kullanıp rakibin dengesini bozma kozun oluşuyor. Çünkü hem Gedson hem Berkan hem bir de üstüne arkada Taylan bir çok açığı kapatıp atakları olgunlaştıracak kapasitede tempolu-teknik ve zeki oyuncular. Cica-Halil 3. bölgede etkili olacaktır gibi geliyor bana. Cica'yı kafamda Misimoviç gibi konumlandırıyorum tabi. İzlemedim oyuncuyu.

2 forvet oynamak çok zor diye düşünüyordum, artık bütün takımlar koşuyor mücadele ediyor diyerek ancak 4 orta sahanın hepsi deli gibi koşan, mücadele eden adamlar. Tutabilir bu taktik ayrıca halil kanatlarada inebilir o yetenek var arif tarzı oynayıp Mohammedi beslerse olur bu iş.
Normalde ben de çift forvetin üst üste bindiğine inanıyorum, ama Halil ve Mohamed bambaşka oyuncular ki daha önce ligde Halil sahadayken Mostafa Mohamed 'in sonradan oyuna girip peş-peşe çok etkili ataklar gerçekleştirdiğini hatırlıyorum bu ikilinin. Bunlardan biri Antalya deplasmanı diğeri de Denizli deplasman maçıydı

Halil çok mobil bir oyuncu hani doğru bir planlamada forvet arkası oynasa sırıtmaz futbolun gerekliliklerini çok iyi öğrenmiş hani öyle muazzam bir fiziği olmamasına rağmen sırtı dönük oyunu çok iyi oynuyor bazen tekde topa dokunduğu gibi yüzünü kaleye dönebiliyor sırtında rakiple birlikte bazen doğrudan pas oyununun bir parçası oluyor sadece iyi dönemdeki Mostafa Mohamed gibi net bir bitirici olduğunu söyleyemem onu da Mostafa Mohamed(fiziksel olarak da mental olarak da iyi durumda olduğu) ile birlikte kullandığımız zaman çok sorun olmaz sanırım

Mesela Berkan 'ı izlediğim kadarıyla çok iyi bir sol mezzela oyuncusu olabilir, Gedson her ne kadar B2B oyuncu desek de geçen senenin sonunda doğrudan bu rolde oynadı Berkan & Gedson çok iyi iç kulvar oyuncuları olabilir bu ikiliden çok uyumluyum özellikle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt