Alper Yılmazlar
Berlin Panteri
- 21 Nisan 2013
- 45.688
- 15.628
- 2.108
SA
Gedson ile ilgili gelişmeler nedir olumlu hareketlenme var mı ?
Gedson ile ilgili gelişmeler nedir olumlu hareketlenme var mı ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu kadroda CIcaldau'nun pas, şut, çalım konusunda ultra performans gostermesi gerekir renkdaş. Ben halen defansta Alpaslan'ı kullanarak defansif gucu 1 tik alta cekip, buna mukabil yabanci hakkini 3. bolgede bir kanat forvet ekleyerek kullanirdim.Muslera(35)
Boey(20)-Nelsson(22)-Marcao(25)-PvA(30)
Taylan(26)
Gedson(22)-Berkan(23)
Cicaldau(24)
Halil(21)-Mohamed(23)
Bu formasyon güzel ama tutar mı beklerin performansına bağlı.Görmek isterdim sahşen bu takımı
Hayırhoşbulduk dostum
canınız like istiyor mu![]()
Herkesi statik düşünüyorsun kadroya baktığında bence. Burada bekleri tamamen ofansif kullanıp rakibin dengesini bozma kozun oluşuyor. Çünkü hem Gedson hem Berkan hem bir de üstüne arkada Taylan bir çok açığı kapatıp atakları olgunlaştıracak kapasitede tempolu-teknik ve zeki oyuncular. Cica-Halil 3. bölgede etkili olacaktır gibi geliyor bana. Cica'yı kafamda Misimoviç gibi konumlandırıyorum tabi. İzlemedim oyuncuyu.Bu kadroda CIcaldau'nun pas, şut, çalım konusunda ultra performans gostermesi gerekir renkdaş. Ben halen defansta Alpaslan'ı kullanarak defansif gucu 1 tik alta cekip, buna mukabil yabanci hakkini 3. bolgede bir kanat forvet ekleyerek kullanirdim.
Tabi Nellson geldikten sonra bu ihtimal bence ortadan kalkti.
Normalde ben de çift forvetin üst üste bindiğine inanıyorum, ama Halil ve Mohamed bambaşka oyuncular ki daha önce ligde Halil sahadayken Mostafa Mohamed 'in sonradan oyuna girip peş-peşe çok etkili ataklar gerçekleştirdiğini hatırlıyorum bu ikilinin. Bunlardan biri Antalya deplasmanı diğeri de Denizli deplasman maçıydı2 forvet oynamak çok zor diye düşünüyordum, artık bütün takımlar koşuyor mücadele ediyor diyerek ancak 4 orta sahanın hepsi deli gibi koşan, mücadele eden adamlar. Tutabilir bu taktik ayrıca halil kanatlarada inebilir o yetenek var arif tarzı oynayıp Mohammedi beslerse olur bu iş.
Murhan nerede?Hadi yine iyisin ben olmasam 1 ay kodeste takılacaktın![]()
Paylaştığınız hesaplara bi bakın aga ya pff
Fake hesap kardesim
Tam aradığımız adam şu var ,çalım var,gol becerisi yüksek , firikik kullanıyor