Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.987
- 92.338
- 5.263
Saplaaaa @Like Botu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sanırım şaşırtmacalı soru.hoşbulduk dostum
canınız like istiyor mu![]()
Berkanin 6 numara perfonmansini görmedim ancak 8 numarada oldukça beğendim ikisinide denemek lazım.Yalniz forum olarak hemen uçarız kaçarız havası var takımin neredeyse bütün hepsi değişti bir anda olmayacak acıtarak olacak ama güzel olacak umarım taraftar sabırlı olur .taylan geri daha iyi oynuyor 6 numarada.berkan ilerde daha fazla formasyon üretebilecek bir oyuncu bence.
Son vuruslari gercekten iyi ama mac icinde nasil acaba? Bir de solda da oynuyor mu?Bu adam 25 yaşında ve 1,5 milyon. Kronik sakatlığı yoksa ve tesiste çıplak gezmiyorsa almamak eşşeklik olur.
Kanka niye deli gibisin kaç gündürhoşbulduk dostum
canınız like istiyor mu![]()
Onu paylaşsalar yine iyi bir de kolpasını paylaşıyorlar.Şu kuş Ertan'ı burda paylaşanı ömür boyu şutlasak mı acaba nöbetten
Çıplak gezse de alsınlar.Bu adam 25 yaşında ve 1,5 milyon. Kronik sakatlığı yoksa ve tesiste çıplak gezmiyorsa almamak eşşeklik olur.
Like kasıyosunuz beleşe bu çocuk yaranamadı
kriptoda kaybeden mizahta kazanırmışDoruk Ata Likeverdi
Gurbetci Arkadaslarimiza Aylik 5 Euroluk Like Aboneligi getirildi reisLike Botu, bana da Like versene lütfeeeen![]()
Sol ayaklı ama sağ kanat. Son iki yıl verileri:Son vuruslari gercekten iyi ama mac icinde nasil acaba? Bir de solda da oynuyor mu?
En kotu yedek olarak alirim